Warriors Orochi 4 Ultimate

De Griekse god, Hades; de heldhaftige krijger, Achilles; en de iconische ninja van KOEI TECMO, Ryu Hayabusa, voegen zich bij een cast van meer dan 170 speelbare personages in Warriors Orochi 4 Ultimate! Deze editie zit bomvol nieuwe content en is de meest complete versie van het meest recente deel in de populaire '1 vs. 1.000' hack-and-slash-serie waar helden van DYNASTY WARRIORS, SAMURAI WARRIORS en de goden uit de oudheid samen op zoek gaan naar de waarheid achter de krachten die hen hebben vervoerd om oorlog te voeren in deze mysterieuze nieuwe wereld.

Nieuw in Ultimate:

 • Nieuwe karakters - Beginnend met Gaia verzamelen nieuwe helden zich uit meerdere universums om mee te vechten.
 • Nieuwe verhaallijn en subscenario's - De strijd is niet afgelopen... Er is een nieuw verhaal toegevoegd waarin de waarheid van de wereld wordt nagestreefd. Bovendien zullen unieke deelscenario's beschikbaar zijn om het hoofdverhaal te versterken.
 • Nieuwe modus en gameplay-ervaring - Nieuwe functies zoals Infinity Mode en het Promotiesysteem zijn toegevoegd. Dankzij de verbeterde gameplay kunnen spelers hun helden laten groeien tot hun ultieme potentieel!
 • Het Ultieme van Musou! - Sacred Treasures kunnen nu worden gebruikt door andere personages, waardoor spelers unieke en krachtige teams kunnen maken, en met de nieuwe Musou Switch Combo-functie bereikt de game ultieme hoogten van opwinding.
 • Verbeterde speelbaarheid - Een deel van de gebruikersinterface en besturingsinstellingen is verbeterd, samen met extra functies om het spelen van games te vergemakkelijken.

Warriors Orochi 4 speelt zich in een wereld op de rand van chaos. Helden van over de hele Warring States uit het tijdperk van Japan en het 'Three Kingdoms'-tijdperk van China hebben eindelijk kunnen afrekenen met het kwaad Orochi. De dagen dat het kwaad heerste zijn voorbij. Na hun eeuwenlange strijd om de wereld te redden, keren de helden terug naar hun respectievelijke tijdperk. Althans dat denken ze...

De twee werelden worden door een ongekend wezen weer aan elkaar gekoppeld. Opnieuw wordt de wereld bedreigd door een nieuw kwaad. De helden moeten alles uit de kast halen om het kwaad te bestrijden en uiteindelijk hun weg naar huis terug te vinden. Maar hun zoektocht leidt naar een God uit onverwachte hoek: Zeus, de God der Goden.

Kies uit meer dan 170 verschillende speelbare personages! De helden uit 'Samurai Warriors' en 'Dynasty Warriors' slaan de handen in elkaar in een gevecht tegen de krachtigste Goden. Warriors Orochi 4 brengt ons de klassieke Musou-actie - één tegen duizend gevechten - in een gloednieuwe titel van goddelijke proporties.

 • Kies uit meer dan 170 verschillende personages uit Samurai Warriors en Dynasty Warriors
 • Gebruik de krachten van de Goden tegen hun en ontdek gloednieuwe epische Musou-actie
 • Talloze vernieuwingen voor het genre waaronder Sacred Treasures die nieuwe magische aanvallen introduceren

Platform:

 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 14/2/2020
EAN 5060327535826
Aantal spelers Singleplayer, Lokale Multiplayer Coöp, Online Multiplayer Coöp
Genre Action
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld
Publisher Koei Tecmo
Ontwikkelaar Omega Force
Gesproken taal Japans
Geschreven taal Engels

Game Trailers