Ash of Gods: Redemption

Ash of Gods: Redemption is een turn-based RPG die tactische gevechten, CCG-elementen en een voortdurend evoluerend verhaal combineert waarin niemand veilig is voor de dood, inclusief de hoofdpersonen.

Ash of Gods is het verhaal van drie afzonderlijke protagonisten die opstaan als reactie op een eeuwenoude dreiging die ooit werd beschouwd als louter folklore. Kapitein Thorn Brenin, de lijfwacht Lo Pheng, de schrijver Hopper Rouley en vele anderen weten nog niet dat de reapers zijn teruggekeerd en van plan zijn de wereld in bloed te verdrinken zodat ze de slapende goden kunnen wekken.

De verhaallijn van Ash of Gods evolueert voortdurend in reactie op de keuzes van spelers, soms zelfs met de dood tot gevolg. Maar de dood van een personage is geen game over. In plaats daarvan gaat het verhaal vooruit met de dood van dat personage en blijven eerdere keuzes van invloed op toekomstige gebeurtenissen.

Combat in Ash of Gods is een mix van zowel traditionele turn-based strategie als CCG-gameplay. Hoewel individuele tactieken afhangen van de vaardigheden en klassen van je personages, zul je kaarten ontgrendelen en verzamelen die de kracht hebben om krachtige vaardigheden te ontketenen, die soms de loop van een hele strijd veranderen.

Besluiten met grote gevolgen - Elke beslissing, zowel op als buiten het slagveld, heeft het vermogen om de loop van de gebeurtenissen en het lot van je party met grote gevolgen te veranderen. Maar zelfs de dood van je leider is niet het einde van je reis.

Geen willekeurige gevolgen - Er is geen RNG om de kans om te raken of de kracht van een slag te bepalen. In Ash of Gods moeten echte tactici de vaardigheden van hun klassen beheersen en de krachten benutten die door hun beperkte voorraad kaarten worden verleend, of de gevolgen ondervinden.

AI die zich aan je aanpast - De AI van Ash of Gods past zich aan je speelstijl aan om een consistent uitdagende ervaring te garanderen zonder ruimte voor goedkope tactieken of onoverwinnelijke teambuilds.

PvP Multiplayer - Daag andere spelers uit en strijd om een plek op het klassement. Ontgrendel nieuwe personages, upgrades en kaarten om je tactiek nog verder aan te passen.

Risico nemen wordt beloond - Besteed je eigen HP voor een laatste wanhopige aanval. Ga de strijd aan met een kleiner team om betere kaarten en snellere rondes te krijgen. Neem de kortere, maar gevaarlijkere route om te besparen op hulpbronnen. Ash of Gods beloont degenen die bereid zijn de risico's te nemen.

Platform:

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 31/1/2020
EAN 4020628743178
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Competitief
Genre Adventure, Strategy
PEGI leeftijd 16
Ontwikkelaar AurumDust
Geschreven taal Engels

Game Trailers