Cris Tales

Cris Tales is een prachtige, indie liefdesbrief aan klassieke JRPG's met een nieuw perspectief. Kijk naar het verleden, handel in het heden en zie hoe je keuzes de toekomst dynamisch veranderen - allemaal op één scherm terwijl je speelt! Ga mee met de pas ontwaakte Time Mage Crisbell en haar fantastische metgezellen op hun reis door een donkere, sprookjesachtige wereld met een grimmige toekomst.

Crisbell moet beginnen met Crystallis en de vier koninkrijken in een poging om de krachtige Time Empress te stoppen en de toekomst van de wereld en al diegenen die erin leven te herschrijven. Onderweg zal ze krachtige bondgenoten ontmoeten en werven met hun eigen unieke verhalen en vaardigheden zoals Matias the Frog en Willhelm the Child Mage.

Terwijl ze de wereld verkent en haar unieke metgezellen ontmoet, zal Crisbell keuzes moeten maken met verstrekkende gevolgen voor de mensen die ze ontmoet - gevolgen die de wereld beïnvloeden die je tijdens je reis in realtime zult ervaren. Elke metgezel zal van onschatbare waarde zijn als je deze keuzes en de talloze vijanden tegenkomt die je in de weg staan. Ga je ze direct aanvallen, of ontdek je creatieve manieren om de tijdkrachten van Crisbell te gebruiken om de realiteit van elk gevecht te veranderen?

Prachtig met de hand getekende 2D-kunst wordt frame voor frame geanimeerd om het vertakkende verleden en de toekomst van elke regio, vijand en NPC tot leven te brengen gedurende meer dan 20 uur gameplay. Ervaar een unieke combinatie van vertakkende verhalen, innovatieve gevechten en klassieke RPG-opwinding in Cris Tales' spannende en onvergetelijke verkenning van hoe onze acties door de tijd echoën.

Een liefdesbrief aan klassieke JRPG's - Geïnspireerd door tijdloze JRPG's zoals Chrono Trigger, Final Fantasy VI, Valkyrie Profile en moderne klassiekers zoals Bravely Default en Persona 5, ontmoet en rekruteer een unieke cast van teamgenoten, daag talloze vijanden uit en baan je een weg door een uitgebreide wereld.

Ervaar het verleden, het heden en de toekomst tegelijkertijd - Tuur in en leer van het verleden, beslis over acties in het heden en verander het verloop van de toekomst op manieren die de wereld dynamisch zullen hervormen, afhankelijk van de keuzes die je maakt.

Beheers strategische turn-based gevechten - Vervorm je vijanden naar het verleden of de toekomst, synchroniseer aanvallen voor verbeterde groepsvaardigheden en beheers de timing van aanval en verdediging om verder te gaan dan de grenzen van je partij in de strijd.

Ontdek een fascinerend verhaal en personages - Het complot van de keizerin om de wereld te vernietigen is complex en gelaagd. Gebruik je verstand en rekruteer krachtige bondgenoten over de hele wereld om haar veelzijdige web te ontdekken en ongedaan te maken en je een weg te banen naar het ware einde van dit betoverende verhaal.

Ontdek een prachtige wereld - Klim aan boord van een luchtschip of boot en doorkruis deze handgemaakte, donkere sprookjesachtige wereld. Van het stralende koninkrijk van Crystallis tot de sloppenwijken van Saint Clarity, ontdek elke unieke locatie en vorm de toekomst.

"Ervaar verleden, heden en toekomst tegelijkertijd in deze prachtige, indie liefdesbrief aan klassieke JRPG's."

Platform:

Nog niet verschenen - reserveer nu en ontvang 500 extra coins!

Releasedatum: 17/11/2020

Op release thuisbezorgd.

Op release af te halen.
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 17/11/2020
EAN 5016488133333
Aantal spelers Singleplayer
Genre RPG
PEGI leeftijd 12
Publisher Modus Games
Ontwikkelaar Dreams Uncorporated
Geschreven taal Engels

Game Trailers