Children of Morta

Children of Morta speelt zich af in een land hier ver vandaan, maar behandelt themas die dichter bij ons dagelijks leven komen dan je zou verwachten. Het is een verhaal over simpele emoties die we zelf maar al te goed kennen en meer waarderen dan we zouden toegeven. Liefde en hoop, verlangen en onzekerheid en uiteindelijk verlies en opoffering.

Ga op een avontuur met een buitengewone familie van helden. Doordat de Corruptie zich verspreid door het land, moeten de bewakers van de Berg Morta het opnemen tegen een eeuwenoud kwaad. Maar... dit is geen verhaal over het redden van het universum. Het is een verhaal over een heldhaftige familie die samen sterk staan terwijl de wereld om hen heen wordt verslonden door duisternis.

 • Familiebanden: De familie Bergson is voorbereid en klaar voor de komende strijd. Ontdek de unieke vechtstijl en persoonlijkheid van ieder personage. Wees getuige van hoe de emoties hoog oplopen terwijl ze samen ervoor strijden om vrede te laten terugkeren. Zie hoe een familie dichter tot elkaar groeit.
 • Georven Talenten: Ieder familielid heeft een andere achtergrond en expertise, wat van hen een diverse groep Guardians maakt. De een prefereert lijf-aan-lijf gevechten en vernietigt zijn vijanden met enorme hamers of hakt erop los met een zwaard of mes. De ander houdt zijn afstand en is getalenteerd met een boog of gebruikt buitengewone magie. Ontdek de verschillende speelstijlen van ieder familielid en kies een die bij jou past.
 • Eeuwenoude Wijsheid: Oma Margaret en Oom Ben - de ziener en wapensmid van de familie. Zij zijn hier om jou te helpen, bewapend met kennis die generaties lang zijn doorgegeven binnen de Bergsons. Je kunt vertrouwen op hun eeuwenoude kennis over Rea, de geest van het Morta-landschap. Gebruik hun vaardigheden om de uitrusting en attributen van de familie te upgraden.
 • Mythische Berg: Voor de bewoners van Rea is de berg alles. Vol met geschiedenis, legendes en magie; Rea is een symbool van de bron van het leven, gezondheid en voorspoed. Duik in de berg en ontrafel de mysteries binnenin. Ontaard wat de Corruptie is en waarom het naar deze vredige plek is gekomen.
 • Altijd-veranderende Wereld: De wereld is aangetast door de Corruptie en verandert constant. Ieder bos, kerker of tempel die je tegenkomt en verkent zal nooit dezelfde zijn, wat een unieke ervaring garandeert bij elke speelsessie.
 • Unieke artstijl: Een combinatie van met de hand getekende pixel art en frame-by-frame animaties, gepaard met moderne lichttechnieken brengen de prachtige, gevaarlijke wereld van Children of Morta tot leven.

Platform:

 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 26/11/2019
EAN 5060264373536
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action, RPG
PEGI leeftijd 12
Publisher 11 bit studios
Ontwikkelaar Dead Mage
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers