The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition

Deze game wordt geleverd met:

  • Luxe kartonnen verpakking
  • The Witcher Universe Compendium-boek
  • Stickerset
  • Kaart

Een hele wereld om te verkennen. Thuis en onderweg.

The Witcher 3: Wild Hunt is bekroond met meer dan 250 Game of the Year-awards. Het is een avontuur in een open wereld, gesitueerd in een duister fantasy-universum.

Jij ben Geralt van Rivia, huurling-monsterslachter. Je hebt alle mogelijke hulpmiddelen tot je beschikking: vlijmscherpe zwaarden, dodelijke brouwsels, onzichtbare kruisbogen en krachtige vechtmagie. Voor je ligt een door oorlog verscheurd, door monsters geplaagd continent dat je naar hartenlust kunt verkennen. Je huidige opdracht? Het Child of Prophecy zoeken, een levend wapen dat de vorm van de wereld kan veranderen.

De Complete Edition bevat alle downloadbare content die is gereleaset voor de game, inclusief twee reusachtige verhaaluitbreidingen: Hearts of Stone en Blood and Wine. Het is de perfecte kans om deze wereld voor de eerste keer te betreden of het avontuur opnieuw te beleven — terwijl je onderweg bent!

EEN REUSACHTIGE OPEN WERELD OM TE VERKENNEN

Bezoek de luxe en verdorven stad Novigrad, ervaar de ijskou van de  door harde wind geteisterde Skellige-eilanden en daag de duistere krachten uit die over het verlaten, verwoeste niemandsland dolen. Zeil op open zee, duik naar lang geleden verloren artefacten of galoppeer op de rug van je rijdier naar de strijd — de wereld van de Witcher smeekt om verkenning.

ONGEËVENAARD VERHAAL MET MEER DAN 150 UUR AAN GAMEPLAY.

Met meer dan 100 uur gameplay in het hoofdspel en de onderliggende missies, plus nog eens meer dan 50 uur aanvullende content, combineert The Witcher 3: Wild Hunt de intense, door een plot aangestuurde aantrekkingskracht van traditionele RPG's met de keuzevrijheid die alleen open wereldgames kunnen bieden. Maak keuzes en aanvaard de consequenties om een afloop te ontgrendelen die bij je speelstijl past.

NU OP SWITCH — SPEEL THUIS EN ONDERWEG.

Ontwikkeld om te profiteren van alles wat Nintendo Switch te bieden heeft. De game levert een supersterke ervaring onderweg.

Platform:

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 15/10/2019
EAN 5902367642051
Aantal spelers Singleplayer
Genre RPG
PEGI leeftijd 18
PEGI inhoud Grof taalgebruik, Geweld
Publisher CD Projekt
Ontwikkelaar CD Projekt RED
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers