WRC 8

Na een afwezigheid van twee jaar is de legendarische WRC-game terug! Op basis van feedback van de community en aanwijzingen van het eSports WRC Championship heeft Kylotonn de tijd genomen om alle aspecten van de game te verbeteren: betere graphics, meer technische routes, helderder pace-notes en een uitgebreidere carrièremodus. WRC 8 zal WRC 7 op elk vlak overtreffen, met name waar het de besturing en realistische physics van de voertuigen betreft.

Officiële teams van 2019

In WRC 8 kunnen spelers hun coureur kiezen uit de officiële teams van het seizoen 2019, dat wordt gekenmerkt door de terugkeer van Sébastien Ogier (6-voudig wereldkampioen) van Citroën Racing, vergezeld door Esapekka Lappi, terwijl Toyota zijn fabrikantstitel van 2018 zal verdedigen met Jari-Matti Latvala, Kris Meeke en Ott Tänak. 2019 wordt ook gemarkeerd door de terugkeer van de 9-voudige wereldkampioen en WRC-legende Sébastien Loeb, die dit jaar voor Hyundai Motorsport rijdt ter ondersteuning van Thierry Neuville, Andreas Mikkelsen en Dani Sordo. Ondertussen zal M-Sport Ford met Elfyn Evans en Teemu Suninen ook weer de nodige aandacht trekken.

Maak je carrière

WRC 8 biedt hiernaast een selectie van WRC 2- en Junior WRC-coureurs en een aantal historische wagens. Ook zijn er meer dan 100 speciale stages in 14 landen die de behendigheid en concentratie van spelers tot het uiterste beproeven. In de diepgaande, intens spannende carrièremodus kun je je wagen tot in de details verbeteren en je team steeds verder ontwikkelen.

Dynamisch weersysteem

Een nieuw, dynamisch weersysteem is ontwikkeld om willekeurige elementen aan de race-ervaring toe te voegen en het realisme van de game te vergroten. Het omgaan met wisselende weersomstandigheden is een echte uitdaging voor coureurs, die erop moeten reageren met aangepaste grip, instellingen van de wagen en hun bandenkeuze, daarbij gesteund door het weerteam voor de beste tips en informatie over de nieuwste voorspellingen. Omdat de weersomstandigheden niet alleen visuele effecten met zich meebrengen kunnen ze een cruciale rol in je carrière spelen.

 • WRC 8 verbetert WRC 7 op alle vlakken: betere graphics, meer technische routes, heldere pace-notes en een uitgebreide carrièremodus.
 • Kies uit alle officiële teams van 2019 inclusief een selectie WRC 2- en Junior WRC-coureurs en een aantal historische wagens.
 • Meer dan 100 speciale stages in 14 landen.
 • Diepe en spannende carrièremodus met de mogelijkheid om je wagen en je team verder te ontwikkelen tijdens de campagne.
 • Dynamisch weersysteem maakt dat er willekeurige elementen toegevoegd worden aan elke race-ervaring.

Platform:

Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 50 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 16/11/2019
EAN 3499550375909
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Competitief, Lokale Multiplayer Competitief
Genre Race
PEGI leeftijd 3
Publisher Big Ben Interactive
Ontwikkelaar Kylotonn Entertainment
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers