Sword Art Online: Hollow Realization - Deluxe Edition

Sword Art Online komt voor het eerst naar de Nintendo Switch als Sword Art Online: Hollow Realization - Deluxe Edition. Deze vernieuwde uitgave bevat naast de volledige game ook de Season Pass content "Abyss of the Shrine Maiden” en “Warriors of the Sky”!

In Sword Art Online: Hollow Realization ontdek je een nieuwe virtuele wereld, namelijk Sword Art: Origins. Tijdens je avonturen zullen nieuwe personages, waaronder Strea, Philia en de mysterieuze NPC Premiere, de zijde van Kirito en Asuna vervoegen. Daarnaast kom je ook veel bekende personages tegen. Argo, gekend voor het verkopen van informatie aan gamers in Sword Art Online, zal opnieuw Kirito en diens vrienden helpen tijdens hun avonturen in Sword Art Origin’s wereld. Agil en Klein, beide voormalige Sword Art Online-spelers, zijn eveneens terug en helpen Kirito tijdens zijn nieuwe avonturen in Aincrad. Met de hulp van deze en andere personages, zal je nieuwe sociale online features kunnen ontdekken.

Town of Beginnings

Alles begint in Town of Beginning waar spelers hun eigen avatars kunnen aanpassen en zichzelf voorbereiden om te vechten! Om hen te helpen bij deze nieuwe uitdagingen kunnen spelers voortaan NPC’s ontmoeten en inhuren (zo zijn er meer dan 300 beschikbaar in de game!). Hoe sterker de band tussen speler en NPC, des te sterker ze zullen zijn tijdens de strijd. Spelers zullen ook nieuwe landschappen ontdekken, zoals Valley Map en diens waterachtige omgeving.

Pas je personage aan

Je kan de personages en Kirito’s avatar volledig aanpassen: naam, geslacht, wapens, oogkleur, stem en meer! Tijdens je trip in de virtuele wereld van Sword Art Origin zal je de mogelijkheid hebben om je vaardigheden te verbeteren dankzij het Skill Tree Systeem. Verschillende skill trees zijn beschikbaar, zoals de Sword Skill of de Battle Skill. In elke tree heb je de mogelijkheid om verschillende vaardigheden aan te leren om je manier van vechten te verbeteren. Extra Skills, die samenhangen met de manier waarop je vecht (attack, heal, tank…) zijn ook beschikbaar. Kies verstandig, want elke skill kan in elk gevecht een effect hebben!

Emotion Void System

 Het Emotion Void System is een key feature wat de communicatie tussen personages in-game betreft. Elk personage heeft zijn eigen personaliteit, voorgesteld aan de hand van emoties die via het statusmenu kunnen worden nagekeken. Spelers zullen moeten opletten, vermits deze emoties invloed hebben op de skills van de personages op het strijdveld. Hoe meer je de banden tussen de leden van het team in stand houdt, hoe efficiënter ze zullen vechten. Dankzij deze feature wordt het mysterie rond Premiere verder uitgediept. Op het eerste gezicht heeft het meisje geen gevoelens, maar spelers zullen met haar kunnen spreken en ten strijde trekken om haar emoties te laten groeien. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid hebben om de relaties tussen personages te versterken dankzij het Cosleeping Event en kan je genieten van de gesprekken met de partner die bij je in bed ligt.

Speel samen met andere spelers

Je kan ook in een exclusieve online modus met 3 andere spelers en 4 AI personages aan de slag kunnen. Dit MMORPG-achtige systeem was tot voor kort ongezien in het Sword Art Online-universum! Dankzij de online features in de game kunnen spelers deelnemen aan raids en het samen met anderen en NPC’s opnemen tegen vijanden in boss fights. Voor een nog betere ervaring schotelt de wereld van Sword Art Online - Hollow Realization nu ook nieuwe omgevingen voor waarin de speler wordt geconfronteerd met nieuwe monsters waaronder de Shadow Demons en Skeletons.

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Uniek spaarsysteem +86 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Afhalen in één van onze winkels of thuislevering via PostNL.
  • Uniek spaarsysteem +86 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Thuislevering via PostNL

Productspecificaties

Releasedatum 24/5/2019
EAN 3391892003871
Aantal spelers Singleplayer, Online Multiplayer Coöp
Genre RPG
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik, Seks
Publisher Bandai Namco Entertainment
Ontwikkelaar Aquria
Gesproken taal Japans
Geschreven taal: Engels

Game Trailers