Shining Resonance Refrain

De geweldige terugkeer van de Shining-serie! Laat de draak in je los met Shining Resonance Refrain! Shining Resonance Refrain vertelt het verhaal van Yuma en zijn vrienden die tegen het Empire vechten. Deze release is de grote terugkeer van de Shining-serie in het Westen, na een decennium van afwezigheid.

Remaster met de nieuwe Refrain-modus

Shining Resonance Refrain is de remaster van Shining Resonance, die exclusief in Japan op PlayStation 3 werd uitgebracht. Deze remaster biedt de keuze tussen nasynchronisatie in het Engels en het Japans. Naast alle downloadbare content van de originele game, die je kan spelen in de "original mode", bevat Shining Resonance Refrain een gloednieuwe "Refrain Mode", waarin Imperial Princess Excella en Jinas Dragon Slayer worden ontgrendeld als leden van de groep.

Beheers de B.A.N.D.

De Dragoniers gebruiken de Armonics, oude instrumenten als wapens, om krachtige rune-songs te activeren. Als je genoeg Battle Performance Mana (BPM) hebt verzameld, kan je groep samen spelen met B.A.N.D. Afhankelijk van het nummer dat je speelt en het personage dat de centrale rol speelt, krijgt je groep verschillende gunstige effecten.

Basis van de geschiedenis

Yuma bezit in hem de ziel van de sprankelende draak, waardoor hij zichzelf kan transformeren in een voorvaderlijk schepsel dankzij de kracht die zijn zwaard bevat. Terwijl velen dachten dat ze allang verdwenen waren, maakten de draken Yuma tot doelwit van het Empire, die hem gevangen namen in de hoop het tegen het koninkrijk Astoria te gebruiken. Sonia, prinses van Astoria, lanceert een reddingsoperatie met behulp van de Dragoniers, waarbij Yuma Yuma hen te helpen. Meestal verlegen, zal hij de moed vinden om de kracht die hij bevat in dienst van het goede doel te stellen?

  • De langverwachte terugkeer van de Shining-serie!
  • Remaster van Shining Resonance op PlayStation 3 met keuze tussen Engelse en Japanse stemmenµ
  • Gebruik Armonics, wapens die ook dienen als muziekinstrumenten en verzamel BPM (Battle Performance Mana)
  • Transformeer in draken met de kracht van je zwaard

Platform:

Editie:

Niet beschikbaar

Niet beschikbaar
  • Uniek spaarsysteem +121 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Afhalen of retourneren in één van onze 75 winkels of 1.500 Pickuppoints
  • Uniek spaarsysteem +121 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Met 75 winkels altijd een winkel in je buurt!

Productspecificaties

Releasedatum 10/7/2018
EAN 4020628871574
Aantal spelers Singleplayer
Genre RPG
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld
Publisher Sega
Ontwikkelaar Sega
Gesproken taal Japans
Geschreven taal: Engels

Game Trailers