Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order

De Marvel Ultimate Alliance-serie keert voor de eerste keer in tien jaar terug met een nieuwe actie RPG, exclusief op Nintendo Switch! Stel je ultieme team aan Marvel Super Heroes samen waarbij je keuze hebt uit een gigantische cast, inclusief de Avengers, the Guardians of the Galaxy, de X-Men en meer! Speel samen met vrienden om een galactische ramp te voorkomen aan de hand van de kosmische tiran Thanos en zijn meedogenloze The Black Order. 

In deze nieuwe verhaallijn komen helden en schurken samen in een race door het Marvel-universum om de Infinity Stones te vinden voordat Thanos en The Black Order ze gebruiken om kosmische chaos te ontketenen. Van de Avengers-toren tot de X-Mansion en verder - iedere halte tijdens de gevaarlijke missie om Thanos te stoppen resulteert in onverwachte botsingen tussen de favoriete personages en iconische locaties van fans.

Breng de actie nog dichterbij door het cameraperspectief te veranderen naar de "Heroic Camera", waarbij je over de schouders van je helden meekijkt voor een nog intensere ervaring in zowel de singleplayer-modus als tijdens multiplayer met maximaal vier systemen.

Speel online, offline, via lokale draadloze verbinding, of geef de Joy-Con-controller door aan een vriend, om ze zich aan te laten sluiten aan jouw team. Met een tweede paar Joy Con-controllers kunnen maximaal vier spelers samen op één systeem spelen! Met deze drop-in / drop-out coöp-mogelijkheden kun je "Ultimate Alliance" wanneer je maar wilt samenstellen!

Platform:

Nog niet verschenen - reserveer een exemplaar

Releasedatum: 2019

Op release thuisbezorgd.

Op release af te halen.
  • Uniek spaarsysteem +307 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Afhalen of retourneren in één van onze 80 winkels of 1.500 Pickuppoints
  • Uniek spaarsysteem +307 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Met 80 winkels altijd een winkel in je buurt!

Productspecificaties

Releasedatum 2019
Aantal spelers Singleplayer, Lokale Multiplayer Coöp, Online Multiplayer Coöp
Genre Action
PEGI inhoud Geweld
Publisher Nintendo
Ontwikkelaar Team Ninja
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers