de Blob

Lanceer een kleurenrevolutie!

Wat ontstaan is als een eindejaarsproject van enkele studenten aan de Game Design & Development school in Utrecht, groeide uit tot een volwaardig spel op Nintendo Wii, PlayStation 3 en Xbox 360. Nu krijgen we enkele jaren later en na het succes van Splatoon een remake op Nintendo Switch. Vraag je je soms af waar Splatoon zijn inspiratie vandaan haalde? de Blob was de eerste game waarbij het doel was om de wereld een kleurtje te geven door als "de Blob" de spelwereld te bedekken met verf.

Enkel de Blob kan flippen, stuiteren en schilderen om de kleurenrevolutie tegen het almachtige bedrijf "I.N.K.T." te ontketenen. "I.N.K.T" wil de stad namelijk om toveren tot een grijze, saaie boel. Het is jouw taak om de stad "Chroma" te redden van een toekomst zonder kleur. Vecht het uit tegen gigantische bataljons tanks, snelle "I.N.K.T. racers" en "elite Inky soldaten." Pas op voor hete platen, elektrische schokken en "Inky turrets" als je ten strijde trekt richting het onbenaderbare "I.N.K.T. Fort." Remix je stad door kleurtjes, patronen en interactieve muziek te maken. Laat Blob groeien om je grote vijanden te trotseren en zet je in voor de 'Kleur Revolutie' om nieuwe vaardigheden te leren. Alleen de Blob kan ons redden van een zwart-witte wereld!

  • Multiplayer: speel voor de controle van de stad in de 1-4-speler multiplayer splitscreen mode.
  • Open-wereld: de originele Blob was gebaseerd op een stukje Utrecht. In de Remastered Edition op Nintendo Switch is de wereld vele malen groter.
  • Red de inwoners van Chroma: bevrijd je vrienden door de wereld een nieuwe kleur te geven.
  • Fun Activities: creatieve activiteiten en puzzels zullen je constant beloningen geven.

"Wat ontstaan is als een eindejaarsproject van enkele Utrechtse studenten aan de Game Design & Development school, groeide uit tot een volwaardig spel op Nintendo Wii, PlayStation 3 en Xbox 360 en nu ook op Nintendo Switch!"

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 29/6/2018
EAN 9120080072283
Aantal spelers Singleplayer, Lokale Multiplayer Coöp
Genre Platform
PEGI leeftijd 3
Publisher THQ Nordic
Ontwikkelaar Blitworks
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers