Bayonetta 2 Special Edition

Deze editie bevat:

 • Bayonetta 2 (op gamecard)
 • Bayonetta (via downloadcode; niet aanwezig bij tweedehands aankoop)
 • Exclusieve Nintendo Switch Steelbook
 • Set van 22 Verse Cards
 • 3 Stickervellen

Bayonetta 2

In dit spannende vervolg op de populaire actiegame Bayonetta zit je als speler van begin tot eind op het puntje van je stoel. Bayonetta 2 zit barstensvol adembenemende gevechten en prachtige cutscenes, waardoor de game je geen moment loslaat. Vecht boven op een vliegtuig dat door een stadscentrum cirkelt. Meet je krachten met een enorm engelachtig monster dat zijn arm als zweep gebruikt op het dak van een sneltrein. Til de strijd naar een hoger niveau door een duivelse draak te bevechten, terwijl je je een weg baant naar de top van een wolkenkrabber.

De heks is terug

Bayonetta, een machtige heks die is voortgekomen uit een verboden verbond tussen de Lumen Sages en de Umbra Witches, reist vanuit een ver verleden naar het heden. Dankzij haar elegante vechtstijl en ongeëvenaarde magische krachten boezemt ze haar vijanden angst in voordat ze de geest geven. Met behulp van haar dodelijke wapens, ongelofelijke moves en brutale martelaanvallen maakt Bayonetta korte metten met haar vijanden. Door magie te gebruiken kan ze met haar nieuwe kracht Umbran Climax demonische monsters oproepen en meerdere allesvernietigende aanvallen na elkaar uitvoeren. De boezemvriendin van Bayonetta, de Umbra Witch Jeanne, staat Bayonetta bij door samen met haar combo-aanvallen uit te voeren en de vloer aan te vegen met haar vijanden.

Speel op jouw manier

Kies uit de speelstijlen Classic en Touch. De Classic Controls bieden de technische besturing die uniek is voor Bayonetta. Deze besturing is bijzonder geliefd onder de fans van het vorige deel, en ook liefhebbers van andere actiegames kunnen er ongetwijfeld mee uit de voeten. De Touch Controls bieden daarentegen een gemakkelijkere speelstijl voor spelers die niet vertrouwd zijn met actiegames. Met het touchscreen op de Nintendo Switch kunnen spelers Bayonetta eenvoudig besturen terwijl ze beweegt, aanvalt en vijanden ontwijkt.

Exclusief voor de Nintendo Switch

Of het nu aan de andere kant van de tafel of de andere kant van de wereld is, je kunt nu met je vrienden de ene golf vijanden na de andere verslaan in de lokale en online Tag Climax-stand. Je hebt de keuze uit een aantal krachtige personages, waarmee je engelen en duivels met beeldschoon geweld kunt inmaken. Daarnaast kan je compatibele amiibo scannen (apart verkrijgbaar) om onmiddellijk een aantal outfits met een Nintendo-thema, wapens en nog veel meer vrij te spelen!

Bayonetta

In een doodskist op de bodem van een troebel meer wordt een heks herboren. Ontdek of herbeleef het epische Bayonetta, altijd en overal op de Nintendo Switch!

Het onvergetelijke eerste deel van de Bayonetta-serie liet de wereld kennismaken met climax action, een explosieve mix van dynamische actie en flamboyante stijl. Gewapend met een pistool in elke hand en aan elke voet vernietigt Bayonetta haar vijanden met combo's die even oogverblindend als dodelijk zijn. Ontwijk vijandelijke aanvallen door op het juiste ogenblik Witch Time te gebruiken, waardoor je vijanden weerloos zijn overgeleverd aan je klappen, schoppen en kogels. Geef je tegenstanders vervolgens de genadeklap met een allesvernietigende Torture Attack. Bayonetta laat zich door geen enkele engel tegenhouden.

Engelen en demonen

Zodra ze zich haar naam herinnert, evenals haar kracht om demonen op te roepen, reist Bayonetta naar de afgelegen Europese stad Vigrid. Ondertussen moet ze het opnemen tegen de legers van Paradiso en de waarheid ontdekken omtrent haar in nevelen gehulde verleden. Terwijl Bayonetta steeds meer machtige engelen verslaat, ontmoet je kleurrijke personages zoals de beroemde smid Rodin, de informant Enzo, en vele anderen.

Vecht in stijl – altijd en overal!

Ontdek een aantal outfits voor Bayonetta met een Nintendo-thema. Of ze nu haar welbekende groene tuniek aantrekt of al bommen gooiend door de levels raast als een beroemde intergalactische premiejager, Bayonetta heeft er nog nooit beter uitgezien. Met de Nintendo Switch kun je de actie ook overal met je meenemen! Bayonetta geeft je net als Bayonetta 2 toegang tot de kassieke controls of de nieuwe touchscreen besturing.  Dankzij de optionele touch-besturing kun je het touchscreen van de Nintendo Switch gebruiken om Bayonetta te besturen.

 • Twee epische verhaallijnen vol onvergetelijke personages en brutale actie
 • Keuze tussen de klassieke controls en touchscreen besturing 
 • Japanse en Engelse voice-overs

Platform:

Editie:

Niet beschikbaar voor thuislevering

Niet beschikbaar voor thuislevering
 • Uniek spaarsysteem +276 punten (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Afhalen in één van onze winkels of thuislevering via PostNL.
 • Uniek spaarsysteem +276 punten (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank
 • Thuislevering via PostNL

Productspecificaties

Releasedatum 16/2/2018
EAN 45496421557
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action
PEGI leeftijd 16
PEGI inhoud Geweld, Grof taalgebruik
Publisher Nintendo
Ontwikkelaar PlatinumGames
Gesproken taal Engels, Japans
Geschreven taal: Engels

Game Trailers