Praat mee in onze FIFA community!

FIFA 18

EA Sports FIFA 18 op Nintendo Switch is de meest meeslepende, sociale en authentieke voetbalgame die ooit voor Nintendo-spelers gemaakt is. Boordevol mogelijkheden kun je “The World’s Game” nu altijd en overal spelen, op allerlei unieke manieren spelen op de Nintendo Switch.

Ontworpen voor Switch

Jouw FIFA, op jouw manier: Beleef gloednieuwe manieren om alleen of multiplayer te spelen met de meest sociale FIFA-ervaring ooit. Met verschillende beschikbare controller- en beeldschermconfiguraties, waaronder ook ondersteuning voor twee losse Joy-Cons, biedt FIFA 18 op Nintendo Switch een goed reagerende en innemende game-ervaring, ongeacht hoe je speelt. Speel op je tv alleen of in multiplayer, offline of online op je televisie, of speel dezelfde speltypen onderweg. Met de nieuwe FIFA-besturingsinstelling, exclusief voor de Nintendo Switch, kun je het altijd en overal tegen je vrienden opnemen. Zonder extra hardware kunnen spelers de Joy-Cons losmaken en thuis of onderweg genieten van multiplayerspeltypen. FIFA 18 ondersteunt ook de Pro-controller configuratie.

---------

Gratis World Cup 2018 Update!

Vier vanaf 29 mei het grootste toernooi dat de voetbalwereld kent met de gratis contentupdate 2018 FIFA World Cup Russia voor FIFA 18. In EA Sports FIFA 18 vervaagt de scheidslijn tussen de virtuele en de echte wereld en worden de spelers, teams en sfeer van "The World's Game" tot leven gebracht. Als grootste vernieuwing in de gameplay ooit in de geschiedenis van de franchise, introduceert FIFA 18 Real Player Motion Technology, een volledig nieuw animatiesysteem dat een nieuwe mate van reactievermogen en persoonlijkheid van de speler presenteert. Cristiano Ronaldo en andere topspelers reageren en bewegen nu net zoals ze in het echt op het veld doen. Spelerbesturing biedt je in combinatie met nieuwe teamstijlen en positionering de middelen om dramatische momenten over de hele wereld te creëren die een meeslepende atmosfeer tot stand brengen. "The World's Game" neemt je ook mee op een wereldreis. Alex Hunter keert terug met een sterrencast van personages en topvoetballers zoals Cristiano Ronaldo en andere Europese voetbalsterren.

 • 2018 FIFA World Cup Russia: Selecteer een van de 32 gekwalificeerde landen en speel je wedstrijden in het authentieke toernooischema, vanaf de groepsfase tot aan de finale in Moskou.
 • FIFA World Cup-aftrap: Speel een offline-wedstrijd in je eentje of met vrienden met officiële elftallen, spelers, tenues, presentatie en de levensechte stadionsfeer uit de FIFA World Cup.
 • Aangepast FIFA World Cup-toernooi: Selecteer een gelicentieerd landenteam in FIFA 18, van Nederland tot Italië, Chili of de Verenigde Staten, en breng je dromen over de FIFA World Cup tot leven door je eigen toernooi op te zetten.
 • FIFA World Cup Ultimate Team: Ultimate team is het populairste speltype in FIFA 18 en bevat nu een nieuwe FIFA World Cup-ervaring. Dankzij een herzien teamgeestsysteem, FIFA World Cup ICONS en dynamische speleritems die verbonden zijn met het toernooi in de echte wereld, kun je nu in FIFA World Cup™ Ultimate Team je eigen internationale droomselectie samenstellen.

---------

Je favoriete FIFA-speltypen voor Nintendo Switch

Met FIFA Ultimate Team, speltype Carrière, Switch Aftrap en Lokale seizoenen biedt FIFA 18 voor Nintendo Switch meer diepgang in de speltypen dan welke ander draagbaar systeem ook.

 • Switch Aftrap: Ga direct van start in singleplayer of lokale multiplayer met een vriend.
 • Lokale Seizoenen: Speel een wedstrijd met een vriend, speel een seizoen van vijf wedstrijden en houd je algemene overzicht van overwinningen en nederlagen bij. Lokale seizoenen worden gespeeld op twee Nintendo Switch-systemen, zodat maximaal 4 spelers kunnen meedoen.
 • Speltype Carrière: Neem de controle over een club als speler of manager en leid jouw club naar succes over meerdere seizoenen
 • Toernooien: Speel offlinetoernooien in een knock-out structuur
 • International Cup dames: Speel met de beste damesteams ter wereld en strijd voor je vaderland in een knock-out toernooi
 • Skill Games: Verbeter je skills tijdens individuele mini-games gefocust op dribbelen, passen, schieten, verdedigen en meer.
 • Online seizoenen: Strijd online tegen andere Nintendo Switch spelers en houd je progressie in de verschillende divisies bij om uiteindelijk het kampioenschap binnen te halen.

Het populairste speltype in EA Sports FIFA is eveneensd beschikbaar voor Nintendo Switch, zodat je je eigen selectie uit honderden authentieke spelers kunt samenstellen en managen.

 • Diepgang in speltypen: De spannendste manieren om FUT te spelen zoals: Single Player, Online/offline seizoenen, Toernooien en Draft zoals ook Building Challenges en Team of the Week-uitdagingen.
 • FUT Icons: De allerbeste spelers komen naar FIFA 18. Speel met de meest iconische voetballegendes zoals Ronaldo Nazário en anderen die nog worden onthuld.
 • Live campagnes: FIFA Ultimate Team weerspiegelt de echte wereld en wordt aangepast aan het seizoen, zodat grote culturele en voetbalmomenten gelijklopen en worden opgenomen.
 • Transfermarkt: Doe mee met een wereldwijd transfersysteem, koop en verkoop spelers om aan je team te bouwen, en houd spelers in de gaten die je aan je selectie wilt toevoegen.

Meeslepende gameplay en presentatie

Door de geavanceerde renderingtechnologie levert FIFA voor Nintendo Switch een ongeëvenaarde ervaring. De game ondersteunt 1080p op de tv en 720p in handheldstijl.

 • Physically Based Player Rendering (PBR): Ervaar authentieke spelerrenders, gemaakt met PBR-shading om personages levensechter dan ooit tevoren op een draagbaar systeem te maken.
 • Meeslepende omgevingen: Geavanceerde renderingtechnologie plaatst je in authentieke stadions, met 3D-toeschouwers en gras, en meeslepende televisiepresentatie.

Met de nieuwe gameplaymechanismen krijg je de totale controle op het veld.

 • Volledige voorzetbesturing: Met de gloednieuwe voorzetbesturing krijgt de speler allerlei opties om de bal in het zestienmetergebied voor te zetten en dynamische kansen te creëren.
 • Reactievermogen spelers: Voel de controle als je in balbezit bent tijdens een aanval met creatieve skills, snelle reacties bij balcontacten en het dynamische dribbel controlemechanisme. Daarnaast bieden de authentieke animaties voor volleys, schieten en tackelen een voldoening gevende gameplay-ervaring 
 • Instructies van trainer: Intelligente instructies helpen je om de gameplaymechanismen onder de knie te krijgen. De trainer past zich aan je speelstijl aan en geeft een voordeel aan spelers van alle moeilijkheidsniveau.

Platform:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Gratis verzending vanaf 30 euro
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 29/9/2017
EAN 5030941122337
Aantal spelers Singleplayer, Lokale Multiplayer Competitief, Online Multiplayer Competitief
Genre Sport
PEGI leeftijd 3
Publisher Electronic Arts
Ontwikkelaar EA Canada
Gesproken taal Engels, Nederlands
Geschreven taal Engels, Nederlands

Game Trailers