Mario Kart 8 Deluxe

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.

Mario Kart 8 Deluxe

Dankzij de Nintendo Switch kunnen fans de ultieme versie van Mario Kart 8 altijd en overal spelen, zelfs met maximaal acht vrienden in de lokale draadloze multiplayersstand. Al je favoriete circuits en personages uit de Wii U-versie zijn opnieuw van de partij, evenals alle DLC-circuits en -personages. Daarnaast kan je racen met een aantal nieuwe personages: Inkling-jongen en Inkling-meisje uit Splatoon, King Boo, Dry Bones en Bowser Jr.! 

Gevechten zijn opnieuw vormgegeven en omvatten Ballongevecht en Bob-omb-bende, met gloednieuwe circuits zoals Forelviaduct en Gevechtsstadion, en vertrouwde banen als Luigi’s Landgoed uit Mario Kart - Double Dash!! (GameCube) en Gevechtsarena 1 uit Super Mario Kart (Super Nintendo). Je kan nu twee voorwerpen tegelijk bij je hebben, waaronder nieuwe voorwerpen uit eerdere Mario Kart-games zoals Boo, het spook dat voorwerpen kan delen, en de veer waarmee je in gevechten een hoge sprong kunt maken. De optionele nieuwe stuurhulpfunctie maakt het voor kinderen en beginnende spelers gemakkelijker om te racen en op het circuit te blijven, zelfs in 200 cc. Thuis op je televisie kan je Mario Kart 8 Deluxe in 1080p spelen.

  • Maximaal acht spelers lokaal en maximaal twaalf spelers online
  • Meer dan 40 personages waaronder nieuwelingen Inkling-jongen en -meisje. 
  • 48 Circuits gebaseerd op Animal Crossing, Excitebike, The Legend of Zelda en meer! 
  • Perfect voor beginners dankzij de stuurhulp
  • 200 cc tijdraces voor de ervaren spelers
  • Nieuwe voorwerpen toegevoegd zoals de veer om hogere sprongen mee te maken en schelpen te vermijden
  • Draag twee voorwerpen tegelijkertijd

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
Nieuw 207 punten Used 190 punten

Productspecificaties

Singleplayer
Lokale Multiplayer Competitief
Online Multiplayer Competitief
Genre Race
PEGI 3
Publisher: Nintendo
Ontwikkelaar: Nintendo

Screenshots

Game Trailers