LEGO In de Ban van de Ring

LEGO The Lord of the Rings, gebaseerd op The Lord of the Rings filmtrilogie, volgt de originele verhaallijnen van The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, The Lord of the Rings: The Two Towers en The Lord of the Rings: The Return of the King. De videogame neemt spelers mee in dit epische verhaal en voegt daar de humor en eindeloze variatie van LEGO aan toe. Frodo moet zijn vredige thuishaven verlaten wanneer hem de gevaarlijke taak van het vernietigen van een eeuwenoude ring, die alles bedreigt wat goed is, toevertrouwd wordt. Maar de ring wil gevonden worden en de weg door Mount Doom, de enige plek waar de ring vernietigd kan worden, is gevaarlijk en vol met Orks en andere enge wezens. Om Frodo te helpen, is een bondgenootschap gevormd Aragorn de Ranger, Gandalf de Tovenaar, Legolas de Elf, Gimli de Dwerg, Boromir een man uit Gondor en Frodo s Hobbit vrienden Sam, Merry en Pippin. Spelers herbeleven de legende in LEGO vorm wanneer zij wonderen onderzoeken, tijdloze raadsels oplossen en een eindeloze reeks vijanden verslaan in hun missie deze ene ring te vernietigen.

- Verken de open wereld van Midden-Aarde en ervaar epische gevechten met Orcs, Uruk-hai, de Balrog, de Tovernaar-koning en andere angstaanjagende wezens (niet beschikbaar voor DS).
- Hanteer de kracht van de ene Ring en treedt binnen in de Twilight wereld van de Ringgeesten.
- Ervaar de LEGO The Lord of the Rings helden die tot leven komen op een geheel nieuwe wijze met de minifiguurtjes die de dialogen van de films vertolken.
- Verzamel, combineer en creëer nieuwe items in de Blacksmith Shop met Mithril, het meest kostbare metaal in Midden-Aarde.
- Ontdek en neem de controle over meer dan 80 verzamelbare karakters, inclusief Frodo, Aragorn, Gandalf en vele anderen.
- Rust je karakter uit met magische voorwerpen, inclusief het licht van Earendil, Elventouw, zwaarden en bogen.
- Speel met familie en vrienden met de gemakkelijke drop-in, drop-out gameplay functie (alleen voor console).
- Speel met familie en vrienden door gebruik te maken van wireless play. (Alleen voor de Nintendo 3DS en Playstation Vita, twee kopieën van de game vereist).

Platform:

Used niet beschikbaar

Tijdelijk niet mogelijk De Nederlandse overheid heeft besloten om alle niet-essentiële winkels voorlopig te sluiten. Daardoor kunnen we je helaas niet meer verwelkomen in onze winkels in Nederland. Uiteraard blijft onze webshop wel open.

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 21/11/2012
EAN 5051888100660
Aantal spelers Singleplayer
Genre Action, Adventure
PEGI leeftijd 7
PEGI inhoud Geweld, Angstaanjagend
Publisher Warner Bros Interactive