Tetris Party Deluxe

Meer dan 25 jaar na de lancering van de allereerste Tetris-game, verschijnt Tetris Party Deluxe in Europa voor Nintendo DS en Wii. Deze nieuwe versie van Tetris Party vermaakt met meer dan 20 spelvarianten zowel ervaren fans als nieuwkomers op alle fronten. Geniet met vrienden en familie in je huiskamer, of ga online de puzzelstrijd aan met onbekende spelers.

Nieuwe spelvarianten

Puzzelfans kunnen in het volgepakte Tetris Party Deluxe eindeloos genieten van zowel de klassieke Tetris-ervaring als de nieuwe, geavanceerde spelvarianten. Je kunt nu je eigen puzzels maken, een Tetris-blok door uitdagende parkoersen sturen, silhouetten vormen met verschillend gevormde blokken, lijnen verwijderen door met bommen explosieve kettingreacties te veroorzaken en intense multiplayer-sessies beleven met vrienden en familie. Voor het eerst is het ook mogelijk om je vorderingen in het spel te volgen met statistieken die je belonen met ruim 130 verschillende prestaties.

Multiplayer fun

Natuurlijk biedt Tetris Party Deluxe op de Nintendo DS ook allerlei leuke en nieuwe mogelijkheden. Zo kun je in acht verschillende multiplayer-standen met en tegen vrienden en familie spelen waarbij een enkele Game Card al genoeg is om met acht spelers tegelijk aan de slag te gaan! Via de Nintendo Wi-Fi Connection kun je ook online gaan om met vier spelers deel te nemen aan de World Battle of via de ingebouwde microfoon met vrienden te praten in de Friend Battle Lobby.

- Meer dan 20 spelvarianten op het welbekende Tetris.
- 8 verschillende multiplayer-standen.
- Speel tegen 7 vrienden met maar één Game Card.
- Neem het online op tegen personen van over heel de wereld.

Platform:

Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 13/6/2013
EAN 45496470357
Aantal spelers Online Multiplayer Competitief, Singleplayer
Genre Puzzle
PEGI leeftijd 3
Publisher Nintendo