Luigi's Mansion

Ik ben het... Luigi!! De eerste game die Luigi aan zichzelf gewijd kreeg dateert inmiddels van de Nintendo GameCube. Na het razende succes van Luigi's Mansion 2 dacht Nintendo dat het het uitgelezen moment was om de eerste Luigi game opnieuw tot leven te wekken op de Nintendo 3DS. 

Dit griezelige spel is een interne productie van NCL in het Japanse Kyoto, onder supervisie van de legendarische gameproducent Shigeru Miyamoto. Het avontuur speelt zich af rondom de zo vaak ondergewaardeerde broer van Mario, Luigi. Deze moet de raadsels van een spookhuis oplossen en Mario, die in het huis is verdwenen, zien te vinden. Luigi moet zich kamer voor kamer een weg banen door het huis en onderweg puzzels oplossen.

Al snel komt Luigi de spookachtige bewoners van het huis tegen. Deze spoken zijn er in alle soorten en maten en ze barsten van het karakter. Gelukkig wordt Luigi gered door de eigenzinnige Professor E. Gad, die hem alles kan vertellen over het mysterieuze huis. De Professor blijft gedurende de hele game Luigi's raadgever. Hij helpt hem waar mogelijk via de Game Boy "Horror", een aangepaste Game Boy die gebruikt kan worden om de plattegrond, verzamelde voorwerpen etc. te bekijken.

Professor Gad laat Luigi kennismaken met een heel bijzondere stofzuiger, de Poltergust 3000, die een belangrijke rol speelt in de centrale gameplay. Luigi's zaklamp wordt gebruikt om spoken te verlammen, waarna ze worden opgezogen door de stofzuiger. De spoken geven het echter niet zonder slag of stoot op: ze proberen te ontsnappen. Eerst moet Luigi zich losrukken van het spook, waarna deze als een vis kan worden binnengehaald.

De game bevat een uitgebreide oefenmodus om gamers de kans te geven het vangen van spoken onder de knie te krijgen. In de loop van het spel kan de stofzuiger worden uitgebreid. Hij kan dan gebruikt worden om water, vuur en ijs op te zuigen en vervolgens weer uit te spuiten, en dat komt van pas bij het oplossen van bepaalde puzzels in de game. Met ruim 55 verschillende kamers om te verkennen, allerlei verschillende spoken om te vangen en gastoptredens van enkele van je favoriete Mario Bros.-personages is deze remake voor Nintendo 3DS.

  • Remake van de Nintendo GameCube klassieker uit 2002
  • Verbeterde beelden en nieuwe functies zoals een plattegrond op het onderste scherm van je Nintendo 3DS
  • Boss Rush-spelmode waarin je alle bazen uit het spel opnieuw kan bestrijden

Platform:

Notify Me
Uitverkocht voor thuislevering Blijf op de hoogte wanneer dit product weer leverbaar is.
  • Uniek spaarsysteem +138 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Afhalen in één van onze winkels of thuislevering via PostNL.
  • Uniek spaarsysteem +138 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Thuislevering via PostNL

Productspecificaties

Releasedatum 19/10/2018
EAN 45496478032
Aantal spelers Singleplayer
Genre Adventure, Action
PEGI leeftijd 7
PEGI inhoud Angstaanjagend
Publisher Nintendo
Ontwikkelaar Nintendo
Gesproken taal Engels
Geschreven taal: Engels

Game Trailers