Pokémon Crystal Version Download Code

 


Bij een USED (tweedehands) artikel kan de cover of inhoud afwijken.Wanneer het product digitale download codes bevat zullen deze niet meer te gebruiken zijn.

Pokémon Crystal Version Download Code

Opgelet: Je ontvangt een kartonnen doosje in de stijl van de vroegere Game Boy Color doosjes. De verpakking bevat geen gamecardridge, maar een code om de klassieke Game Boy Color Virtual Console game te downloaden op je Nintendo 3DS of 2DS console.

Keer terug naar de Johto-regio

Keer terug naar Johto in Pokémon Crystal Version voor de diverse Nintendo 3DS-systemen. Tijdens het debuut op de Game Boy Color bracht Pokémon Crystal Version veel nieuwe en spannende elementen naar de Pokémon-franchise. Als uitgebreide versie van Pokémon Gold Version en Pokémon Silver Version was het de eerste Pokémon-game die spelers liet kiezen tussen een mannelijk of vrouwelijk personage, en ook de eerste game die animaties liet zien tijdens Pokémon-gevechten.

In deze versie van Pokémon Crystal Version krijg je ook de kans om na het voltooien van de game de mythische Pokémon Celebi in een evenement tegen te komen. In de originele versie van Pokémon Crystal Version zou je Celebi alleen kunnen krijgen door een speciale accessoire.

Nieuwe functies in de Virtual Console versie

Deze Game Boy Color klassieker maakt gebruik van de moderne functies! Zo is het mogelijk om Link Trades en Link Battles te houden tussen de Virtual Consoleversies van Pokémon Gold Version en Pokémon Silver Version. De game is compatibel met de Time Capsule-functie om Pokémon via Link Trade te ruilen met de Virtual Console-versies van Pokémon Red Version, Pokémon Blue Version of Pokémon Yellow Version - Special Pikachu Edition. Ga hiervoor naar de Pokémon Centres in de game. De game is ook compatibel met Pokémon Bank.

 • Heruitgave van de originele GameBoy Color versie.
 • Pokémon Crystal Version is ook compatibel met de Pokémon Bank.
 • Geschikt voor alle Nintendo 3DS-systemen.
 • Opgelet: de verpakking bevat geen fysiek spel maar een downloadcode om de game te downloaden naar het geheugen van je Nintendo 3DS-systeem.
 •  

  Game Mania Punten

  Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvang je €15 korting!
  Nieuw 34 punten

  Productspecificaties

  Genre RPG
  PEGI 12
  Publisher: Nintendo
  Ontwikkelaar: Game Freak
  Geschreven taal: Engels

  Screenshots

  Game Trailers