Shin Megami Tensei - Strange Journey Redux

Een ruimtelijke vervorming vol demonen verscheen in Antarctica en dreigde de Aarde te verteren in Shin Megami Tensei - Strange Journey. De Verenigde Naties reageerden door een team van geavanceerde specialisten op onderzoek uit te sturen om de anomalie te stoppen. Nou, maak je klaar om je Demonica opnieuw aan te trekken in deze nieuwe en uitgebreide port van de Nintendo DS game: Shin Megami Tensei - Strange Journey Redux. Ontdek nieuwe verhaallijnen, extra eindes, een nieuwe dungeon en meer in de terugkeer van dit sci-fi Shin Megami Tensei-avontuur.

  • Een vreemde reis terug - In Strange Journey Redux speelt je als een dappere VN-soldaat die een ruimtelijke anomalie onderzoekt, die de Schwarzwelt genoemd wordt - een koepel van donkere energie die dreigt de wereld te consumeren. Binnenin ontdek je een huiveringwekkende spiegelversie van onze eigen aarde, bevolkt met demonen die jou doodgraag zouden ontmoeten. Het spel bevat gloednieuwe illustraties van Masayuki Doi, bijgewerkte visuals, UI tweaks en meer, die je reis doorheen Schwarzwelt ... nog vreemder maken.
  • Extra verhaallijnen en een gloednieuw personage - Je zal niet exact hetzelfde verhaal beleven als voorheen, omdat een gloednieuwe personage genaamd Alex een belangrijke rol zal spelen in hoe het verhaal ontvouwt. Veel over haar is een mysterie, maar één ding weet je zeker: ze heeft een appeltje met hou te schillen.  daarnaast zijn er nieuwe demonen die je misschien herkent van andere SMT games, nieuwe eindes en een nieuwe kerker om te ontdekken.
  • Een echt Shin Megami Tensei avontuur - Met zijn verknipt demonisch sci-fi verhaal, verslavende demon-collecting fun, en meerdere narratieve paden om te verkennen, is Strange Journey Redux een essentieel Atlus JRPG avontuur dat je niet mag missen!

Platform:

Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 18/5/2018
EAN 4020628778460
Aantal spelers Singleplayer
Genre RPG
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld
Publisher Deep Silver
Ontwikkelaar Atlus
Gesproken taal Japans
Geschreven taal Engels

Game Trailers