Picross 3D - Round 2

Picross 3D - Round 2 is een breinbrekend blokjespuzzelspel! Kraak ruim 300 driedimensionale puzzels door blokjes weg te beitelen en allerlei verborgen vormen te onthullen.

Beitel de blokjes weg

Welkom in het Picross Café! Hier vind je honderden gloednieuwe Picross 3D-puzzels om je logisch denkvermogen te beproeven. In elke puzzel wacht een gedetailleerd 3D-model om ontdekt te worden! Gebruik je stylus om de overbodige blokjes weg te beitelen en de blokjes die moeten blijven te schilderen. Zo onthul je allerlei verrassende vormen en objecten.

Een heel nieuwe laag verf - en strategie!

Dit keer gebruik je twee kleuren verf om nog fraaiere modellen te vormen, zoals katten, kastelen en koekoeksklokken! Er zijn meer dan 300 puzzels om op te lossen, en dat kan steeds op drie verschillende moeilijkheidsniveaus. Het is makkelijk om met deze 3D-puzzels te beginnen, maar sommige laten zich niet makkelijk kraken! Kijk maar eens hoe het werkt in de Gameplay-sectie.

Meer plezier met amiibo

Door compatibele amiibo (apart verkrijgbaar) te gebruiken, kun je speciale puzzels met Nintendo-thema's vrijspelen. Deze aanvullende puzzels zijn zeer uitgebreid, met rijk gedetailleerde modellen van beroemde personages. Je leest er meer over in de amiibo-sectie.

 

Platform:

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 2/12/2016
EAN 45496474331
Aantal spelers Singleplayer
Genre Puzzle
PEGI leeftijd 3
Publisher Nintendo
Geschreven taal Engels