Metroid Prime - Federation Force

Metroid Prime - Federation Force is het nieuwste deel in de Metroid Prime-serie. Tot vier spelers kunnen online of lokaal verbinding maken en gezamenlijk missies uitvoeren in een first-person sciencefictionavontuur dat zich afspeelt in het Metroid Prime-universum. Spelers hijsen zich in een mech suit en proberen gezamenlijk om bases vol vijanden uit te roken en missies te voltooien.

Metroid Prime - Blast Ball

Federation Force bevat ook de Metroid Prime - Blast Ball game, een originele, futuristische sport, die wel wat wegheeft van voetbal. Elke speler bestuurt een Mech en moet op een enorme bal vuren om hem in het doel van de tegenpartij te krijgen. Wedstrijden worden gespeeld tussen twee teams van drie, en het eerste team dat drie punten voorsprong heeft op het andere team, of het team dat na vijf minuten de meeste punten heeft, wint. Tijdens het spelen verschijnen er willekeurig drie soorten bonussen, en je kunt de overwinning in de wacht slepen door deze op het juiste moment in te zetten. Dankzij de intuïtieve besturing en simpele spelregels is deze game erg toegankelijk.

- Maximaal vier spelers kunnen samen verschillende missies uitvoeren in deze first-person sci-fi-shooter die zich afspeelt in het Metroid Prime-universum.
- Bundel je krachten om bases vol vijanden uit te roken en missies te volbrengen in de lokale en online multiplayerstand.
- Richt met de bewegingsbesturing van de verschillende Nintendo 3DS-systemen.
- Speel Blast Ball, een futuristische sport voor drie tegen drie waarbij spelers de bal in het doel van de tegenstanders moeten schieten.

Platform:

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 2/9/2016
EAN 45496472573
Aantal spelers Singleplayer, Lokale Multiplayer Coöp, Online Multiplayer Coöp
Genre Action
PEGI leeftijd 12
PEGI inhoud Geweld
Publisher Nintendo
Gesproken taal Engels
Geschreven taal Engels

Game Trailers