Pokémon Alpha Sapphire

Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire zijn een nieuwe bewerking van Pokémon Ruby en Pokémon Sapphire. Die games kwamen in 2003 uit voor de Game Boy Advance en waren ongekend populair bij de fans. Nu kan een nieuwe generatie Pokémon-fans genieten van het verhaal dat zich afspeelt in Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire. Maak je klaar voor een episch avontuur in een wereld waarin het wemelt van de Pokémon en waarin je tal van nieuwigheden kan ontdekken.

Reis door de Hoenn-regio

Je Hoenn-avontuur begint op het moment dat je Pokémon Professor Birch ontmoet, die het Pokémon-laboratorium in Littleroot Town leidt. Professor Birch helpt spelers om hun reis te beginnen doordat zij van hem hun eerste Pokémon als reisgezel en een Pokédex krijgen. De Pokémon die optreden en hun individuele bijzonderheden verschillen tussen Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire.

De eerste stap om een Champion te worden is om iedere Gym Leader uit te dagen en te verslaan in de Hoenn-regio, inclusief de vader van de hoofdpersoon, Norman, die de leider is van de Petalburg City Gym. Spelers kunnen de Gym Leader van Rustboro City, Roxanne, de Gym Leader van Dewford Town, Brawly, de Gym Leader van Mauville City, Wattson, en de Gym Leader van Lavaridge Town, Flannery, ontmoeten en bevechten.

Nadat acht Gym Leaders zijn verslagen, reizen spelers door naar de Pokémon League om te vechten tegen de Elite Four, inclusief Sidney en Phoebe. Voordat de Elite Four zijn verslagen nemen Trainers het op tegen de Hoenn League Champion, Steven, en zijn Mega Metagross, in de hoop dat zij de nieuwe Pokémon League Champion worden!

Nieuwe megageëvolueerde Pokémon Mega Metagross!

Er is een nieuwe megageëvolueerde Pokémon in Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire namelijk Pok-Mega Metagross. Metagross is de partner-Pokémon van Pokémon League Champion Steven, wiens intense band hem helpt om te mega-evolueren tot Mega Metagross. Ondanks het feit dat Trainers gedurende hun reis worden geholpen, is Steven het laatste obstakel voor Trainers dat overwonnen moet worden voordat zij de Pokémon League Champion kunnen worden.

Verdiep je banden met Pokémon-Amie en ontmoet Cosplay Pikachu!

Pokémon-Amie werd voor het eerst geïntroduceerd in Pokémon X en Pokémon Y en keert terug in Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire. Door Pokémon-Amie kunnen Trainers nauwe banden ontwikkelen met hun Pokémon door samen met hen spelletjes te spelen en door hun speciale snacks genaamd Poké Puffs te voeren. Naarmate de Pokémon van een speler aanhaliger worden, zijn ze sneller geneigd om aanvallen in een gevecht uit de weg te gaan en kunnen ze kritische slagen uitdelen en gaan hun prestaties met grote sprongen vooruit.

Spelers krijgen een Pikachu - Cosplay Pikachu - te zien zoals ze nog nooit hebben gezien in Pokémon Omega Ruby en Pokémon Alpha Sapphire. Ontmoet Pikachu Rock Star, Pikachu Belle, Pikachu Pop Star, Pikachu Ph.D., en Pikachu Libre! Naar verluidt hebben ze een verbinding met een soort wedstrijdhal. Spelers kunnen ook activiteiten ondernemen met Cosplay Pikachu in Pokémon-Amie.

Platform:

Editie:

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Uniek spaarsysteem +138 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Afhalen of retourneren in één van onze 75 winkels of 1.500 Pickuppoints
  • Uniek spaarsysteem +138 punten (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank
  • Met 75 winkels altijd een winkel in je buurt!

Productspecificaties

Releasedatum 28/11/2014
EAN 45496526412
Aantal spelers Online Multiplayer Competitief, Singleplayer
Genre RPG
PEGI leeftijd 7
PEGI inhoud Geweld
Publisher Nintendo