Ary and The Secret of Seasons - Xbox Download

Let op: Dit betreft een downloadversie. Je ontvangt de digitale downloadcode direct na aankoop in je mailbox.

Reis door de prachtige wereld van Valdi!

Ary and the Secret of Seasons is een bekroond avontuur waarin je een jong meisje genaamd Aryelle, of Ary, volgt die door de enorme wereld van Valdi reist. Door de Winterwachter te worden, krijgt Ary de mogelijkheid om de seizoenen om haar heen te manipuleren. Ary leert de seizoenen te beheersen en te gebruiken om vijanden te verslaan, obstakels te overwinnen en complexe puzzels op te lossen op haar avontuur door Valdi.

Heel lang geleden werd de wereld van Valdi bedreigd door een kwaadaardige magiër. Na een grote strijd werd hij verslagen door de Legendarische Krijger en opgesloten in De Kluis, die hem voor alle eeuwigheid gevangen moest gehouden. Om de gevangenschap van de magiër te garanderen, hebben vier grote wijzen gezworen De Kluis te bewaken en te beschermen. Zij vormden de oorspronkelijke Wachters van de Seizoenen, een geheimzinnige organisatie die nu doordrenkt is van geschiedenis en legendes.

Nadat een mysterieuze kracht de seizoenen van Valdi in de war schopt, besluit Ary de Wachters van de Seizoenen te helpen en gaat hij op zoek naar de oorzaak van de chaos. Met behulp van haar verstand en moed zal Ary monsterlijke vijanden, geheime complotten en benauwde tradities moeten overwinnen om Valdi te redden en de wereld weer in balans te brengen.

 • Waardevolle ontdekkingstochten. Door gebruik te maken van de kracht van de seizoenen, kan Ary door uitgestrekte landschappen reizen op zoek naar nieuwe bestemmingen, waarbij ze verbazingwekkende milieupuzzels oplost om te door te kunnen gaan.
 • Boeiende verhalen. Ary wordt gerekruteerd om de Wachters van de Seizoenen te helpen, een oude organisatie die gevangen zit in starre tradities. Terwijl ze zich door onbekende locaties in Valdi waagt, ontdekt Ary geheimen en verborgen betekenissen achter de Wachters van de Seizoenen.
 • Dynamische omgevingen. Manipuleer de wereld rond Ary met haar milieukrachten. Spring over tussen ecosystemen om de wereld en de seizoenen naar haar behoefte om te vormen.
 • Vloeiende gevechten. Ary's vaardigheden worden op de proef gesteld als ze geconfronteerd wordt met vijanden die haar voortgang willen dwarsbomen - van lokale bewoners tot kolossale giganten, ze zal alle vaardigheden gebruiken die ze tot haar beschikking heeft om monumentale obstakels te overwinnen.
 • Een aantrekkelijke 3D-wereld. Een prachtige visuele stijl gecombineerd met een betoverende soundtrack creëert een meeslepende sfeer die zeker een gedenkwaardige gameplay-ervaring zal worden.

Compatibel met: Xbox One Xbox Series X

Tijdelijk niet beschikbaar

Dit product is niet langer verkrijgbaar
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Code direct in je mailbox na online bestelling
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Direct in je mailbox na bestelling!
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 889842557343
Compatibel met Xbox One, Xbox Series X

Game Trailers