Star Wars - Old Republic 60 Days - Pre-Paid Card

Star Wars - The Old Republic is al de tweede MMORPG die zich afspeelt in het Star Wars Universum, maar in tegenstelling tot Star Wars - Galaxies spelen de gebeurtenissen zich niet af rond de tijdsperiode van de films, maar zo'n 3.500 jaar eerder en wordt het spel ontwikkeld door Bioware, de makers van onder andere Star Wars - Knights of the Old Republic.

Wie het niet ziet zitten om de maandelijkse bijdrage voor het online abonnement van de MMORPG Star Wars - The Old Republic te betalen via een kredietkaart kan zijn abonnement verlengen met deze pre-paid card.

- Verleng je abonnement op Star Wars - The Old Republic met 60 dagen.
- Bevat niet het spel Star Wars - The Old Republic, enkel krediet om je speltijd te verlengen.

Opgelet! Star Wars - The Old Republic is nu ook gratis te spelen. Je kan je personage dan levelen tot level 50 en alle klassegebonden verhaalsmissies spelen. Je kan echter maar 3 Warzone, Flashpoint en Space Mission evenementen per week spelen en je krijgt geen toegang tot de Operations. Er zijn minder opties bij het aanmaken van een personage, je hebt geen toegang tot de Cargo Hold en maar één Crew Skill slot. Gratis spelers kunnen ook niet alle paarse items equipen.

 

Niet meer beschikbaar

Niet meer beschikbaar
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 5030930107444