OPGELET: bij aankoop van dit product ontvang je €10 PlayStation Store-tegoed om aan je PlayStation Network account toe te voegen. De Call of Duty Points dienen apart aangekocht te worden in de PlayStation Store nadat het tegoed aan je account is toegevoegd. De code voor het tegoed ontvang je meteen na betaling in je mailbox.

Call of Duty Black Ops: Cold War / Warzone - 1100 Call of Duty Points (Nederland)

Maak je klaar om je in de strijd te gooien en de koning van de jungle te worden met de Battle Pass voor Season 2 van Cold War en Warzone. Voor 1000 Call of Duty points kan je de Battle Pass claimen in de PlayStation Store! In de Battlepass zitten 100 tiers met nieuwe multiplayer maps, nieuwe Warzone modes, een geheel nieuwe Zombies ervaring, wapens, operators, prestige levels en nog veel meer! Je kan ook kiezen voor 2400 Call of Duty points en meteen de eerste 20 tiers claimen.


Call of Duty Points (CP) zijn het ingame betaalmiddel waarmee je nieuwe content kunt aanschaffen in Black Ops Cold War, Warzone en Modern Warfare.

Deze bundel bevat 1.000 + 100 bonus Call of Duty Points.

Call of Duty: Black Ops Cold War-game vereist, afzonderlijk verkrijgbaar.

Gekochte CP mogen ook gebruikt worden om ingame content aan te schaffen in bepaalde Call of Duty-games waar CP geactiveerd* zijn. Elke game is apart verkrijgbaar.

*Gebruik van CP is niet beschikbaar in alle Call of Duty-games, is afhankelijk van functionaliteit en onderhevig aan verandering. CP zijn toegankelijk zodra functionaliteit voor CP is ingeschakeld in die game en CP beschikbaar zijn. Call of Duty: Black Ops Cold War moet worden opgestart en CP moeten ingame worden geregistreerd voordat deze CP in andere Call of Duty-games verschijnen.

Ga voor meer informatie naar www.callofduty.com.

Deze digitale PlayStation code is uitsluitend geschikt voor gebruik met een Nederlands PlayStation Network account. Indien de PlayStation geregistreerd staat op een buitenlands adres kan de code niet ingelost worden. This PlayStation Network code only works in the Dutch PlayStation Store. If you do not own a PlayStation account registered with a Dutch address, this code will not work.

 

Compatibel met: PlayStation 4 PlayStation 5

Bestel online en ontvang de code direct in je mailbox!

Momenteel niet beschikbaar
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN SCEE-NL-00001000
Compatibel met PlayStation 4, PlayStation 5

Game Trailers