ESD - Nintendo eShop - 3DS Fire Emblem Fates - Birthright

Opgelet: dit is een uitbreiding voor Fire Emblem Fates - Conquest, waarin je de Birthright verhaallijn kan spelen, geen stand-alone game. Fire Emblem Fates - Conquest is vereist.

Twee koninkrijken staan op de rand van oorlog en jij moet bepalen welke kant je kiest in Fire Emblem Fates voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Als een Hoshidan-prins die is grootgebracht aan het hof van Nohrian, word je verscheurd tussen twee families. Het pad dat je kiest, bepaalt het lot dat je te wachten staat en welk leger je moet aanvoeren. Geef de juiste bevelen en smeed sterke familie- en vriendschapsbanden in deze ambitieuze turn-based strategiegame.

Voor het eerst is de avatar die je zelf hebt samengesteld, de held van het verhaal. Je staat aan het hoofd van een leger ridders, magiërs, boogschutters en andere eenheden, met wie je de meest uitdagende gevechten in de geschiedenis van de serie aangaat. Elke eenheid en elk wapen heeft sterke en zwakke punten die je moet uitbalanceren met het oog op de vijanden tegen wie je in het strijdperk treedt. Kies bondgenoten die elkaar in het gevecht kunnen helpen. Het vormen van banden is essentieel. Hoe meer je bondgenoten met elkaar verbonden zijn, hoe beter ze samen zullen vechten.

- Pas een mannelijk of vrouwelijk hoofdpersonage aan en voer het bevel over je eigen leger.
- Kies een kant (Hoshido in de Birthright versie) en meng je in de strijd tussen twee koninkrijken. Elke keuze die je maakt, biedt een ander verhaal met unieke personages.
- Als je voor Hoshido vecht, moet je samen met je bondgenoten een aanval van Nohr afslaan.
- Er bestaat ook een derde pad waarbij je weigert een kant te kiezen. Deze 'Revelation' versie kan je ook downloaden als aanvullende content via de Nintendo eShop vanaf 9 juni 2016.

"Een fantastisch verhaal vol intrige en goed geschreven dialogen" -XGN.nl
http://www.xgn.nl/review/fire-emblem-fates-review


Compatibel met: Nintendo 3DS

Niet meer beschikbaar.

Niet meer beschikbaar.
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Code direct in je mailbox na online bestelling
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Direct in je mailbox na bestelling!
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 45496532659
Compatibel met Nintendo 3DS