The Stretchers Full Game Download - Nintendo Switch eShop

Raas door het land en red duizelige burgers in The Stretchers op de Nintendo Switch! Speel samen met een vriend en laat de knotsgekke pret maar beginnen! Jullie zullen je een ongeluk lachen terwijl jullie valstrikken ontwijken, puzzels oplossen en pechvogels genezen.

Een acute noodsituatie

Paniek! Overal worden mensen duizelig en het is aan jou om ze te redden. Scheur in je ambulance naar de slachtoffers, die ook wel duizels worden genoemd, en vergeet je gordel niet om te doen. Elke verwoede poging om je naar de slachtoffers te spoeden belooft namelijk een ware dollemansrit te worden! Zodra je ter plaatse bent, is het zaak om zo veel mogelijk duizels te vinden als je kunt en ze naar de ambulance te dragen. Leg de duizels op je brancard en keer in allerijl terug naar je reddingsvoertuig, waarbij je allerlei obstakels op je pad zult tegenkomen. Verplaats meubels om lasers te ontwijken, gebruik sloopkogels om muren te verpulveren en zorg dat je heelhuids bij de ambulance aankomt. Je kunt in je eentje patiënten rondslepen, maar vergeet niet: vele handen maken licht werk. Wanneer iedereen klaar is voor vertrek, raas dan door de stad naar een machine genaamd de Ontduizelaar 3000 om de geredde duizels te genezen!

Blijf nog even hangen!

Alle duizels op een locatie gevonden? Mooi! Voordat je weer achter het stuur kruipt, is het verstandig om nog even rond te neuzen. In elke reddingsmissie liggen namelijk waardevolle schatten verborgen, waarmee je een hogere missiescore behaalt en je je stickeralbum kunt aanvullen met... stickers! Verzamel ze allemaal!

Plezier op vier wielen

Het is een geluk bij een ongeluk dat je ambulance wel tegen een stootje kan. Het is haast onbegonnen werk om overal op tijd ter plaatse te zijn, maar niet als je je ambulance voorziet van wat technische aanpassingen. Zweef door de lucht, vaar over water of scheur op volle snelheid over het land! Voltooi uitbreidingsmissies met elke upgrade die je vrijspeelt door sneller te zijn dan e-mails, yo. De ene speler kruipt achter het stuur, terwijl de andere speler het nieuwe speeltje gebruikt om als eerste het doel te bereiken.

Een cosmedische ingreep

Pas je verpleger vanaf het begin aan en speel meer outfits vrij door extra klusjes te voltooien. Je moet bijvoorbeeld bomen omzagen, schansen bouwen, rotsblokken opblazen met vuurwerk en zelfs verstoppertje spelen! Je kunt ook je thuisbasis omtoveren tot een knus onderkomen met allerlei meubels, zoals een arcadekast waarmee je missies opnieuw kunt spelen om schatten te zoeken die je nog niet hebt gevonden en een perfecte score te behalen.

Compatibel met: Nintendo Switch

Niet meer beschikbaar.

Niet meer beschikbaar.
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Code direct in je mailbox na online bestelling
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Direct in je mailbox na bestelling!
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 45496403751
Compatibel met Nintendo Switch

Game Trailers