Mario Kart 8 Deluxe Full Game Download + 12 maanden Nintendo Switch Online Family abonnement - Nintendo Switch eShop

Inhoud:

 • Een code voor Mario Kart 8
 • 12 maanden Nintendo Switch Online Familie abonnement

Mario Kart 8 Deluxe

Dankzij de Nintendo Switch kunnen fans de ultieme versie van Mario Kart 8 altijd en overal spelen, zelfs met maximaal acht vrienden in de lokale draadloze multiplayersstand. Al je favoriete circuits en personages uit de Wii U-versie zijn opnieuw van de partij, evenals alle DLC-circuits en -personages. Daarnaast kan je racen met een aantal nieuwe personages: Inkling-jongen en Inkling-meisje uit Splatoon, King Boo, Dry Bones en Bowser Jr.!

Gevechten zijn opnieuw vormgegeven en omvatten Ballongevecht en Bob-omb-bende, met gloednieuwe circuits zoals Forelviaduct en Gevechtsstadion, en vertrouwde banen als Luigi’s Landgoed uit Mario Kart - Double Dash!! (GameCube) en Gevechtsarena 1 uit Super Mario Kart (Super Nintendo). Je kan nu twee voorwerpen tegelijk bij je hebben, waaronder nieuwe voorwerpen uit eerdere Mario Kart-games zoals Boo, het spook dat voorwerpen kan delen, en de veer waarmee je in gevechten een hoge sprong kunt maken. De optionele nieuwe stuurhulpfunctie maakt het voor kinderen en beginnende spelers gemakkelijker om te racen en op het circuit te blijven, zelfs in 200 cc. Thuis op je televisie kan je Mario Kart 8 Deluxe in 1080p spelen.

 • Maximaal acht spelers lokaal en maximaal twaalf spelers online
 • Meer dan 40 personages waaronder nieuwelingen Inkling-jongen en -meisje
 • 48 Circuits gebaseerd op Animal Crossing, Excitebike, The Legend of Zelda en meer!
 • Perfect voor beginners dankzij de stuurhulp
 • 200 cc tijdraces voor de ervaren spelers
 • Nieuwe voorwerpen toegevoegd zoals de veer om hogere sprongen mee te maken en schelpen te vermijden
 • Draag twee voorwerpen tegelijkertijd
 • 6,75 GB vrije schijfruimte vereist voor installatie

Familielidmaatschap van 12 maanden (365 dagen) bij Nintendo Switch Online

Sluit je aan bij de Nintendo Switch Online met dit familielidmaatschap voor 365 dagen. Hiermee kunnen maximaal acht Nintendo-accounts onder één familielidmaatschap gebruik maken van de Nintendo Switch Online-ledenservice door een familiegroep aan te maken. De Nintendo Switch Online service is vereist om bepaalde games online te spelen zoals Mario Kart 8 Deluxe, Mario Tennis Aces, Splatoon 2 en alle toekomstige online games. De Nintendo Switch Online service biedt tal van voordelen:

 • Online Multiplayer - Speel online met of tegen anderen
 • Nintendo Switch Online App - Houd contact met vrienden via de speciale app op je smartphone of tablet
 • Opslagclouddienst - Maak cloudback-ups van je opgeslagen gegevens en meer
 • Nintendo Entertainment System Nintendo Switch Online - Speel een groeiende collectie klassieke games met toegevoegde onlinestanden
 • Exclusieve aanbiedingen voor leden - Profiteer van aanbiedingen die alleen beschikbaar zijn voor leden

Met de familiegroepinstelling kun je met maximaal acht Nintendo-accounts (inclusief kinderaccounts) een familiegroep maken. Vervolgens kun je het familielidmaatschap van Nintendo Switch Online kopen voor je Nintendo-account-familiegroep, zodat alle Nintendo-accounts in die groep gebruik kunnen maken van de Nintendo Switch Online-ledenservice. Voor meer info over familiegroepen, zie de website van Nintendo.

Deze code kan in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch-systeem worden gebruikt, of direct op de website van Nintendo. De code kan slechts op één systeem worden gebruikt. De geldigheidsperiode van je lidmaatschap wordt verlengd als je een nieuw lidmaatschap koopt of verkrijgt voordat het verloopt.

Als je een familiegroep maakt, kunnen maximaal acht Nintendo-accounts de Nintendo Switch Online-ledenservice gebruiken onder één familielidmaatschap. Om deze code te gebruiken heb je een draadloze internetverbinding nodig. Je moet een Nintendo-account aanmaken of koppelen en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Alleen compatibel met de Nintendo Switch.

Deze code:

 • Kan slechts één keer worden gebruikt
 • Kan alleen worden gebruikt in de Europese Nintendo eShop en daar waar lidmaatschap bij Nintendo Switch Online beschikbaar is
 • Zal niet door Nintendo of Game Mania worden vervangen bij verlies, diefstal of indien deze anderzins zonder je toestemming is gebruikt
 • Kan niet worden gebruikt door Nintendo-accountgebruikers die jonger dan 18 zijn.

De geldigheidsperiode begint direct op het moment dat de code wordt gebruikt, of wordt toegevoegd aan de bestaande geldigheidsperiode van een familielidmaatschap. Tenzij je voor Nintendo Switch Online automatische verlenging al hebt geactiveerd, activeer je bij het gebruik van deze code automatische verlenging voor Nintendo Switch Online en zal Nintendo Switch Online automatisch worden verlengd gedurende opeenvolgende periodes die overeenkomen met de oorspronkelijke geldigheidsperiode van deze Nintendo Switch Online-code, totdat automatische verlenging wordt beëindigd. De prijs van de automatische verlenging wordt getoond tijdens de procedure waarin je de code gebruikt. Je kunt de automatische verlenging op elk moment beëindigen via je Nintendo-accountinstellingen, tot 48 uur voor het einde van de dan lopende periode. De automatische verlenging en betaling vinden niet eerder dan 48 uur voor het einde van de dan lopende periode plaats. Voor elke automatische verlenging wordt de prijs van de automatische verlenging afgeschreven van je Nintendo eShop-tegoed. Als je niet voldoende Nintendo eShop-tegoed hebt wordt de prijs van de automatische verlenging afgeschreven van je creditcard of van de PayPal-account die aan je Nintendo-account is gekoppeld en is ingesteld als de betalingsmethode voor automatische verlenging op het moment dat automatische verlenging plaatsvindt. Houd er rekening mee dat je de land- of regio-instellingen van je Nintendo-account niet kunt wijzigen als automatische verlenging is geactiveerd.

Compatibel met: Nintendo Switch

Dit product is niet langer verkrijgbaar

Dit product is niet langer verkrijgbaar
 • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Code direct in je mailbox na online bestelling
 • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
 • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
 • Direct in je mailbox na bestelling!
 • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 45496403737
Compatibel met Nintendo Switch