Super Kirby Clash Full Game Download - Nintendo Switch eShop

Duik samen met Kirby in de actie! Ga op avontuur en vecht tegen sterke eindbazen in Super Kirby Clash, een spannende actiegame die je gratis* kunt beginnen. De game is te downloaden in de Nintendo eShop en is exclusief voor de Nintendo Switch! Neem het op tegen al je favoriete eindbazen uit de Kirby-serie.

Samen sta je sterk

Stel je eigen team samen en combineer de vier unieke rollen hoe jij dat wilt. Elke klasse beschikt over eigen wapens en vaardigheden, dus probeer voor elke missie het juiste team te formeren!

  • Zwaardenheld: Deze held beschikt over zowel kracht als snelheid en bestookt vijanden met allerlei zwaardaanvallen.
  • Hamerstrijder: De krachtpatser van het gezelschap deelt rake klappen uit met een enorme moker.
  • Wonderdokter: Houd je team in leven met de genezende vaardigheden van de dokter. Vooral handig tijdens pittige eindbaasgevechten!
  • Straalmagiër: Val van een afstandje aan en gebruik krachtige magie om de tijd te bevriezen, waardoor je team de kans krijgt om toe te slaan!

Eén team, twee spelstanden

Speel verhaalmissies in je eentje of met vrienden op één Nintendo Switch en probeer het Dream Kingdom te redden, of duik via lokale multiplayer, lokale draadloze multiplayer of onlinemultiplayer in Party-missies en ontdek een hele nieuwe reeks eindbazen om tegen te vechten!

Stukje bij beetje

Door gevechten te winnen verdien je niet alleen ervaringspunten waarmee je je helden sterker kunt maken, maar ook fragmenten van vier verschillende categorieën: vuurfragmenten, waterfragmenten, lichtfragmenten en zeldzame fragmenten. Gebruik deze in de winkel om nieuwe wapens en uitrusting te kopen, waardoor je nog sterker voor de dag komt in je volgende gevecht.

Medailles in overvloed

Je kunt een missie al voltooien door alleen een eindbaas te verslaan, maar elke missie heeft ook heldendaden die je kunt verrichten. Win een gevecht bijvoorbeeld zonder geraakt te worden, met een team van alleen straalmagiërs of binnen een bepaalde tijd. Er zijn per missie acht medailles te verdienen, dus het is zeker de moeite waard om heldendaden te verrichten!

Een appeltje voor de dorst

De glimmende, waardevolle kristalappels komen erg goed van pas. Je kunt er nieuwe missies mee vrijspelen of ze in de winkel met fragmenten combineren om supersterke uitrustingen mee te ontgrendelen. Je kunt kristalappels verdienen door tijdens missies heldendaden te verrichten, maar je kunt ze ook om de twaalf uur plukken van de kristalappelboom of kopen in de Nintendo eShop. Pluk gratis kristalappels en andere spullen door naar de wachtwoordsectie te gaan!

*Deze game is gratis te spelen en bevat optionele in-game aankopen.

Compatibel met: Nintendo Switch

Niet meer beschikbaar
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Code direct in je mailbox na online bestelling
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Direct in je mailbox na bestelling!
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 45496403546
Compatibel met Nintendo Switch

Game Trailers