BOXBOY! + BOXGIRL! Full Game Download - Nintendo Switch eShop

Downloadgrootte: 569,38 MB

Er is nu een gratis demoversie van BOXBOY! + BOXGIRL! beschikbaar, waarin je alleen of samen met een vriend puzzels kunt oplossen. Je kunt de demo downloaden in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch!

Qbby en co. lijken wellicht simpele vierkanten, maar je moet ze zeker niet uitvlakken. Ze kunnen namelijk uit het niets boxen tevoorschijn toveren. Die vaardigheid komt erg goed van pas, want de levels zitten vol obstakels. Gebruik een box om een schakelaar te activeren, een val af te dekken of zelfs je eigen schild te maken.

En dat is nog niet alles! Onze helden kunnen zelfs meerdere boxen tegelijk produceren. Zo kun je bruggen bouwen of trappetjes plaatsen om in elk level kronen te verzamelen. Het aantal boxen waar je over beschikt, verschilt per level, dus je moet flink aan de box... eh, bak!

Hallo, Box Girl!

Van platformen en portalen tot lasers en gewichtsloosheid. De 270 levels zitten barstensvol verrassingen. Gelukkig hoeft Qbby de klus niet alleen te klaren. Qucy (die met het strikje) schiet namelijk te hulp! Gaandeweg leren ze bijvoorbeeld hoe ze boxen naar voren kunnen schuiven of zelfs hoe ze boxen de grond in kunnen stampen! Als je hun avontuur weet uit te spelen, speel je meer levels vrij voor hun langere, rechthoekige vriend Qudy.

Met de oudjes op pad!

Voor de eerste keer ooit kunnen twee spelers samen puzzels oplossen in de lokale coöpstand! Help Box Dad en Box Mom, die als twee druppels water op Qbby en Qucy lijken, om Box Baby met de anderen te herenigen. Laat je niet kisten door de vele obstakels. Twee knappe koppen weten het vast wel voor elkaar te boksen!

Shoppen maar!

Zit je vast? In de winkel kun je je verzamelde medailles uitgeven aan hulpmiddelen als je wel wat hulp kunt gebruiken. Daarnaast is er in de winkel nog veel meer moois te koop: comics, muziek en zelfs een spelstand genaamd Balloon Challenge!

Bokselfrisse outfits

Bollebozen die kronen verzamelen en levels op efficiënte wijze uitspelen, worden beloond met zogenaamde Target Medals. Die kun je inwisselen voor allerlei bijzondere kostuums. Als je puzzels oplost en gevaarlijke vallen ontwijkt, wil je dat natuurlijk wel in stijl doen!

Compatibel met: Nintendo Switch

Niet meer beschikbaar.

Niet meer beschikbaar.
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Code direct in je mailbox na online bestelling
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Direct in je mailbox na bestelling!
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 45496403270
Compatibel met Nintendo Switch

Game Trailers