Xbox One X 1TB


Bij een USED artikel kan de cover of inhoud afwijken.
Verwacht
07/11/2017
499.00
Schrijf je in op de Xbox One X Game Mania nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte zodra de Xbox One X beschikbaar is voor pre-order
Schrijf je in op de Xbox One X Game Mania nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte zodra de Xbox One X beschikbaar is voor pre-order

Xbox One X 1TB

Schrijf je in op de Xbox One X Game Mania nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte zodra de Xbox One X beschikbaar is voor pre-order.

Nieuwsbrief België
Nieuwsbrief Nederland

Deze nieuwe versie van de Xbox One maakt gamen in 4K en VR mogelijk, dankzij de 6 teraflops aan rekenkracht (meer dan vier maal de rekenkracht van de standaard Xbox One).

  • Scorpio Engine - Met 6 teraflops, 326 GB/s geheugenbandbreedte en een speciale geavanceerde chip is de Scorpio Engine de krachtigste processor ooit voor consolegaming. 
  • Vapor Chamber - Uniek voor thuisconsoles: in de Vapor Chamber van de Xbox One X wordt geavanceerde vloeistofkoeling gebruikt om de Scorpio Engine op temperatuur te houden. 
  • Centrifugal Fan - Met de hoogwaardige Centrifugal Fan wordt lucht razendsnel opgezogen en weggeperst voor optimale koeling met minimale geluidsproductie.
  • Hovis Method - Voor maximale prestaties en minimaal verbruik wordt in de Xbox One X gebruikgemaakt van de Hovis Method, een baanbrekend digitaal systeem voor stroomvoorziening waarmee de voltage van elke console nauwkeurig wordt ingesteld. 

Game Mania Punten

Spaar punten bij iedere aankoop. Bij 1500 punten ontvangt je €15 korting!
Nieuw 250 punten Used 150 punten

Screenshots

Game Trailers