Xbox 360 S Black (250GB) + Kinect Sensor + Kinect Adventures

Dit pakket bevat:
- Console Xbox 360 S (Black)
- 1 draadloze controller (Black)
- Standaard video kabel
- Harde Schijf 250 GB
- Headset (Black)
- Matzwarte afwerking
- Power adapter
- Kinect Sensor Bar
- Kinect Adventures

Xbox 360 S Black (250GB)

Ook Microsoft lanceert een verkleinde versie van zijn huidige console. De nieuwe Xbox 360 S Black komt in een matzwarte uitvoering, is kleiner en stiller dan zijn grote broer en bevat naast een harde schijf van 250 GB nu ook een ingebouwde Wi-Fi connectie. De power en open knop zullen nu aanraakgevoelig zijn in plaats van drukknoppen en achteraan de console is een nieuwe aansluiting voorzien voor de Kinect Bar, zodat je geen gebruik hoeft te maken van de adapter die nodig is bij oudere Xbox 360 modellen.

Aansluitingen:
- 5 USB poorten (twee vooraan en drie achteraan)
- Videokabel aansluiting
- Optische digitale audiouitgang
- HDMI poort
- Netwerkkabel aansluiting
- Kinect aansluiting
- Power adapter aansluiting

De Xbox 360 S is een krachtige combinatie van hardware, software en services, die je meesleept in een gamewereld die groter, spectaculairder en realistischer is dan ooit tevoren, waar mogelijkheden onbegrensd zijn en je verbeelding nooit aan banden wordt gelegd.

Lichtring en Xbox Guide knop - de Xbox Guide knop is terug te vinden op zowel draadloze als gewone controllers en bied je volledige controle over je eigen game-ervaring. Via de Xbox Guide knop kun je niet alleen de Xbox Gamer Guide en de Xbox System Guide oproepen, maar kun je ook het systeem in- of uitschakelen zonder dat je daarvoor je luie stoel hoeft te verlaten.

Xbox Live - Op Xbox Live, de enige plek waar je overal, altijd en met iedereen kunt gamen, komen games en entertainment tot leven. En dit toch al Geweldige systeem is nu nog verder verbeterd. Je kunt de Xbox 360 S op een breedbandverbinding aansluiten en vervolgens rechtstreeks toegang krijgen tot Xbox Live Silver. Je kunt je eigen digitale identiteit vormgeven via je Gamertag en gamerprofiel, je kunt via de chatfunctie met anderen praten en toegang krijgen tot Xbox Live Marketplace. Al deze functies zijn bovendien standaard beschikbaar zonder enige extra kosten.

Xbox Live Marketplace - Houd je favoriete games up-to-date door nieuw materiaal direct te downloaden. Xbox Live Marketplace is toegankelijk voor iedereen die een breedbandverbinding voor zijn Xbox 360 S instelt en stelt je in staat om je spelervaring aan je eigen voorkeuren aan te passen en te verruimen.

Games - Xbox 360 S geeft een hele nieuwe invulling aan de vormgeving, audio en de wereld van games en sleept je op ongekende wijze mee in de game. Levensechte personages met emotionele diepgang sleuren je als het ware de gamewereld in en zorgen voor een onvergelijkbare game-ervaring. Alle Xbox 360-titels worden weergegeven met een resolutie van 720p en 1080i op 16:9-breedbeeld met anti-aliasing voor vloeiende beelden van filmkwaliteit en Surround Sound.

Digitaal entertainment - laat je muziek, foto's, video en tv een ware metamorfose ondergaan. Je kunt direct naar dvd-films met Progressieve Scan kijken zonder dat daar enige extra's voor nodig zijn. Je kunt muziek naar de hard-drive van de Xbox 360 overbrengen en je nieuwste digitale foto's delen met je vrienden. Zodra je verbinding maakt, streamt de Xbox 360 S de digitale media die zijn opgeslagen op je mp3-speler, digitale camera, multimedia-pc of een willekeurige pc met Microsoft Windows XP.

--------------------

Kinect

Heb je moeite met de tientallen knoppen die er tegenwoordig op de controllers staan of durf je er zelfs niet aan te beginnen? Met Kinect, een hypermodern stukje gadget van Microsoft, heb je die vervelende controller niet meer nodig: je hele lichaam is je controller. Stap gewoon voor de sensors en Kinect herkent jou als individu. De camera reageert op jouw bewegingen en spraak. Jawel, dankzij de ingebouwde microfoon kan je je Xbox 360 starten, games spelen of een film starten of pauzeren met enkel een stemcommando. Je hoeft dus nooit meer te zoeken naar die lompe afstandsbedieningen.

New Experience

Kinect geeft je een hele nieuwe manier om games te spelen, zonder controller. Het accessoire gebruikt een infrarood sensor om je bewegingen te registreren en je gelaatstrekken te herkennen. Als je je handen kan bewegen, met je heupen zwieren of kan spreken, dan weet je ook hoe je de Kinect games moet spelen. Duik naar die voetbal of trap hem zelf in de goal, zwaai je lightsaber in het rond of gebruik je voeten om te remmen, en je handen om te sturen alsof je in een echte auto zit. Ben je echter nog niet k

Op alle USED producten ontvang je 100% garantie. DLC codes meegeleverd met USED producten kunnen al gebruikt zijn.

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ontvang 550 coins & unlock een badge met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ontvang 550 coins ,unlock een badge en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 10/11/2010
EAN 885370236170