PlayStation 5 Disc Edition

UPDATE 04/02/2021: Informatie over pre-orders

Het is tijdelijk niet meer mogelijk om via onze webshop of in onze winkels een nieuwe reservering op de PS5 of PS5 Digital Edition te plaatsen.

Dit vanwege het enorme succes van deze toestellen in combinatie met de beperkte informatie vanuit Sony omtrent toekomstige leveringen. Blijf onze website in de gaten houden, zodra de PS5 of PS5 Digital Edition opnieuw te reserveren zijn laten we dit weten.

Heb je vóór 4 februari 2021 een reservering geplaatst op de PS5 of PS5 Digital Edition? Dan blijft die natuurlijk geldig en wordt er persoonlijk contact met je opgenomen zodra we meer informatie hebben over de status van je reservering. Onze huidige reserveringen worden in chronologische volgorde gecontacteerd. Heb je andere vragen? Kijk dan eerst hier.

Welkom in een nieuwe wereld van realistisch gamen

Ontdek een diepere game-ervaring op PS5™ met ondersteuning voor haptische feedback, adaptieve triggers en 3D-audiotechnologie.

Voel meer met haptische feedback

Geniet van haptische feedback via de draadloze DualSense™-controller in geselecteerde PS5-games en ervaar de effecten en impact van je acties in de game met je zintuigen.

Voel de weerstand met adaptieve triggers

Maak gebruik van meeslepende adaptieve triggers met dynamische weerstandsniveaus die de fysieke impact van in-game activiteiten in geselecteerde PS5-games simuleren.

Kijk met geluid dankzij 3D-audio

Duik in muzikale panorama's waar het voelt alsof het geluid uit elke richting komt. Met Tempest 3D AudioTech in ondersteunde games komt je omgeving echt tot leven via je hoofdtelefoon of de luidsprekers van je tv.

Het is niet mogelijk een pre-order te plaatsen voor thuislevering.

Het is niet mogelijk een pre-order te plaatsen.
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Ontvang 550 coins & unlock een badge met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Ontvang 550 coins ,unlock een badge en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 19/11/2020
EAN 711719395201

Game Trailers