PlayStation 5

De PlayStation 5 is officieel aangekondigd! Wil jij er zeker van zijn dat je vanaf day one kunt gamen op Sony's nieuwste spelcomputer? Reserveer de PS5 alvast bij Game Mania om op de wachtlijst te komen!

Kom alles te weten over de PlayStation 5!

Ik wil die PlayStation 5! Wat moet ik doen?

De PlayStation 5 kan vanaf woensdag 9 oktober 2019 gereserveerd worden in onze winkels. Hierbij is een aanbetaling van €50 verplicht. Zodra jouw pre-order en aanbetaling bij ons geregistreerd staan, sta je officieel op onze PlayStation 5-wachtlijst.

Zodra we meer informatie hebben over de hoeveelheid PlayStation 5-consoles die beschikbaar zullen zijn op de dag van release, wordt iedereen met een aanbetaalde pre-order op chronologische volgorde gecontacteerd. Mochten er verschillende edities, bundels of kleuren beschikbaar komen, zul je dan je voorkeur kunnen aangeven. Oftewel: hoe eerder je de PS5 hebt gereserveerd, hoe sneller je aan de beurt komt, en hoe meer keuze je zal hebben tussen de (eventuele) beschikbare versies.

Omdat het nog niet bekend is hoe groot de eerste oplage van de PlayStation 5 gaat zijn, kunnen wij niet garanderen dat iedereen op de wachtlijst een exemplaar op dag van release kan ophalen. Uiteraard houden we jou zo goed mogelijk op de hoogte over de status van jouw reservering. Daarom vragen we om je e-mailadres en telefoonnummer achter te laten bij het plaatsen van je reservering.

Momenteel is het niet mogelijk om de PlayStation 5 via de webshop te reserveren.

Wat gaat de PlayStation 5 kosten?

Sony heeft nog geen prijs bekendgemaakt van de PlayStation 5 en Game Mania heeft ook nog geen informatie over de prijs. In een interview heeft Sony alleen gezegd dat "de prijs aantrekkelijk [zal zijn] voor gamers in het licht van de geavanceerde functieset." Uiteraard wordt jouw aanbetaling van €50 in mindering gebracht op de uiteindelijke prijs van de PS5. Je betaalt dus niets extra. Mocht je jouw reservering willen annuleren, krijg je je aanbetaling terug in cash. Je zit dus nergens aan vast!

Nog niet verschenen - reserveer nu en ontvang 500 extra coins!

Releasedatum: 2020/Q4

Prijs nog onbekend

Niet meer beschikbaar

Op release af te halen.
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Ontvang 550 coins & unlock een badge met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Ontvang 550 coins ,unlock een badge en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 2020/Q4
EAN

Game Trailers