Nintendo 2DS Black/Blue + New Super Mario Bros. 2

Speel alle 3DS-games in 2D op deze Nintendo-console.

De Nintendo 2DS behoudt vele van de hardware mogelijkheden van de Nintendo 3DS, waaronder dezelfde Nintendo 3DS-besturingsmogelijkheden, backwards compatibiliteit met het bestaande aanbod van Nintendo DS-spellen en draadloze verbindingsmogelijkheden voor bijvoorbeeld toegang tot de Nintendo eShop en StreetPass- en SpotPass-functionaliteiten. Het systeem heeft echter een opvallend vast, leivormig design en spelers kunnen er alle fysieke en gedownloade Nintendo 3DS-spellen mee spelen, in 2D. Zijn scharnierloze design zorgt er voor dat de console steviger is, wat de 2DS onder meer uitermate geschikt maakt voor jongere kinderen. Het systeem is ontworpen als een beginpunt om te genieten van de draagbare Nintendo-ervaring.

Speel Nintendo 3DS-spellen in 2D

Duik direct in de beroemde Nintendo-franchises die je nergens anders vindt en beleef Zelda, Mario, Star Fox en meer! Als deel van de Nintendo 3DS-familie, kun je op de Nintendo 2DS alle Nintendo 3DS-spellen spelen in 2D. De Nintendo 2DS is namelijk met terugwerkende kracht geschikt voor alle Nintendo DS-spellen, dus kun je een enorme hoeveelheid oudere spellen opnieuw spelen of ontdekken! Met een geweldige catalogus spellen die elke maand groeit, valt er voor iedereen heel wat te genieten.

Kies een kleur!

Nintendo 2DS is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties - kies degene die het beste bij je past! Alles dat je nodig hebt wordt geleverd in de verpakking, waaronder een SDHC-geheugenkaart met 4 GB aan opslagruimte en een Nintendo 3DS-voeding die gebruikt kan worden voor Nintendo 2DS, Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL.

Maak verbinding met je Nintendo 2DS

Via StreetPass kun je spelgegevens uitwisselen met spelers die je op straat passeert, terwijl je via SpotPass automatisch nieuwe spelcontent, video's, trailers en nieuws ontvangt. Natuurlijk kun je ook met andere spelers online spelen!

Blijf actief in de slaapstand

Naast dat je energie bespaart, blijf je met je systeem in de slaapstand ook StreetPass-gegevens uitwisselen met anderen, terwijl je onderweg bent. Op Nintendo 2DS activeer je de slaapstand met de slaapknop, in plaats van de console dicht te klappen zoals bij de 3DS.

Nieuwe manieren om te spelen

Behalve de klassieke touchscreenbesturing en het nieuwe 2D-scherm, plaatsen ook de gyrosensor en bewegingssensor je midden in de actie. Voeg daar Augmented Reality-mogelijkheden aan toe, en je beleeft een heel nieuwe manier van spelen!

Deze bundel bevat:
- Nintendo 2DS Black/Blue
- 4 GB SDHC-kaartje
- Nintendo 3DS oplaadkabel (compatibel met 2DS, 3DS en 3DS XL)
- 6 AR-kaarten
- New
Super Mario Bros. 2 (voorgeïnstalleerd op de console) plus alle 30 extra Muntenjachtlevels

-----------------------------------------

New Super Mario Bros. 2

De New Super Mario Bros.-serie sprint, stampt en komt via muursprongen terecht op de 3DS en 3DS XL. Dit gloednieuw deel biedt de klassieke gameplay, maar deze keer baadt de gameplay in een gouden licht... Het hele spel barstensvol munten om te verzamelen! Kun jij er een miljoen krijgen?

De game bevat talloze nieuwe power-ups - verander in een gouden Mario - en meer! Ren en spring door meer dan 80 levels, verdeeld over verschillende werelden. Met een vriend naast je kan je Local Play proberen waarin je samen zoveel mogelijk munten verzameld. Bovendien ondersteunt de game ook StreetPass en SpotPass connectiviteiten. Verbindt je 3DS met het internet en je ziet meteen hoeveel munten andere spelers verzameld hebben.

- Klassieke Mario-actie met een gouden glans!
- Mario's nieuwe avontuur zit vol munten. Kun jij er 1 miljoen verzamelen.
- Met geweldige nieuwe power-ups - verander in gouden Mario en meer!
- Meer dan 80 levels, verdeeld over verschillende werelden...
- Speel met een vriend via Local Play.
- StreetPass en SpotPass maken het spel nog leuker!
- Inclusief alle 30 extra Muntenjachtlevels

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ontvang 550 coins & unlock een badge met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ontvang 550 coins ,unlock een badge en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 6/2/2016
EAN 45496502492