Nintendo 2DS Black/Blue + Mario Kart 7

De Nintendo 2DS is het nieuwste lid van de Nintendo 3DS-familie en je draagbare venster naar een wereld vol Geweldige spellen en mogelijkheden! Speel alle 3DS-games in 2D op deze nieuwe Nintendo-console.

De Nintendo 2DS behoudt vele van de hardware mogelijkheden van de Nintendo 3DS, waaronder dezelfde Nintendo 3DS-besturingsmogelijkheden, backwards compatibiliteit met het bestaande aanbod van Nintendo DS-spellen en draadloze verbindingsmogelijkheden voor bijvoorbeeld toegang tot de Nintendo eShop en StreetPass- en SpotPass-functionaliteiten. Het systeem heeft echter een opvallend vast, leivormig design en spelers kunnen er alle fysieke en gedownloade Nintendo 3DS-spellen mee spelen, in 2D. Zijn nieuwe scharnierloze design zorgt er voor dat de console steviger is, wat de 2DS onder meer uitermate geschikt maakt voor jongere kinderen. Het nieuwe systeem is ontworpen als een beginpunt voor - of een nieuwe manier van genieten van de draagbare Nintendo-ervaring.

Speel Nintendo 3DS-spellen in 2D

Duik direct in de beroemde Nintendo-franchises die je nergens anders vindt en beleef Zelda, Mario, Star Fox en meer! Als deel van de Nintendo 3DS-familie, kun je op de Nintendo 2DS alle Nintendo 3DS-spellen spelen in 2D. De Nintendo 2DS is namelijk met terugwerkende kracht geschikt voor alle Nintendo DS-spellen, dus kun je een enorme hoeveelheid oudere spellen opnieuw spelen of ontdekken! Met een Geweldige catalogus spellen die elke maand groeit, valt er voor iedereen heel wat te genieten.

Kies een kleur!

Nintendo 2DS is verkrijgbaar in twee Geweldige kleurencombinaties, Zwart & Blauw en Rood & Wit - kies degene die het beste bij je past! Alles dat je nodig hebt wordt geleverd in de verpakking, waaronder een SDHC-geheugenkaart met 4 GB aan opslagruimte en een Nintendo 3DS-voeding die gebruikt kan worden voor Nintendo 2DS, Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL.

Maak verbinding met je Nintendo 2DS

Via StreetPass kun je spelgegevens uitwisselen met spelers die je op straat passeert, terwijl je via SpotPass automatisch nieuwe spelcontent, video's, trailers en nieuws ontvangt. Natuurlijk kun je ook met andere spelers online spelen!

Blijf actief in de slaapstand

Naast dat je energie bespaart, blijf je met je systeem in de slaapstand ook StreetPass-gegevens uitwisselen met anderen, terwijl je onderweg bent. Op Nintendo 2DS activeer je de slaapstand met de slaapknop, in plaats van de console dicht te klappen zoals bij de 3DS.

Nieuwe manieren om te spelen

Behalve de klassieke touchscreenbesturing en het nieuwe 2D-scherm, plaatsen ook de gyrosensor en bewegingssensor je midden in de actie. Voeg daar Augmented Reality-mogelijkheden aan toe, en je beleeft een heel nieuwe manier van spelen!

Deze bundel bevat:
- Nintendo 2DS Black/Blue
- 4 GB SDHC-kaartje
- Nintendo 3DS oplaadkabel (compatibel met 2DS, 3DS en 3DS XL)
- 6 AR-kaarten
- Mario Kart 7 (voorgeïnstalleerd)

-----------------------------------------

Mario Kart 7

Mario Kart 7 wekt het raceplezier van Mushroom Kingdom tot leven met prachtige 3D-effecten. Geniet van nieuwe parkoersen, nieuwe strategische mogelijkheden, aanpasbare wagens en de spannendste races die je ooit beleefde. De nieuwe functies van de karts maken de dolle racepret nog leuker en gevarieerder. Tijdens grote sprongen verschijnt nu een vleugel aan de kart zodat je ermee kunt zweven. Eenmaal onder water verschijnt een propeller die de kart over de zeebodem stuwt. Je kunt je voertuig aanpassen aan je eigen tactiek en rijstijl. Met grote wielen kun je bijvoorbeeld sneller over onverharde wegen rijden, terwijl je met kleinere wielen op asfalt sneller kunt optrekken. Je kunt ook het frame en de vleugel van je kart aanpassen.

Oude bekenden en nieuwe tracks

Tussen de vele bekende gezichten uit Mushroom Kingdom, verschijnen diverse nieuwkomers op de circuits! Liefhebbers van Super Mario 64 zullen zich ongetwijfeld Metal Mario herinneren, en ook Lakitu is dit keer een bestuurbaar personage. Je kunt zelfs je eigen Mii-personage gebruiken! Naast favoriete parkoersen uit eerdere spellen in de serie, zijn er 16 gloednieuwe tracks. Ze voeren je bijvoorbeeld door de bergen, de straten van een drukke stad en een zanderige woestijn. Sommige nieuwe omgevingen zullen Nintendo-fans bekend voorkomen, zoals Wuhu Island en de jungles uit Donkey Kong Country Returns. Je favoriete parkoersen uit eerdere delen krijgen een nieuwe dimensie omdat je dit keer ook in de lucht en onder water kunt racen! In sommige nieuwe omgevingen, zoals op Wuhu Island, moet je niet versc

  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ontvang 550 coins & unlock een badge met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 50 euro
  • Ontvang 550 coins ,unlock een badge en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 8/6/2016
EAN 45496502614