Nintendo 3DS XL Silver / Black

Vergroot je game-ervaring met de nieuwe 3DS XL!

Ontdek een nieuwe versie van de Nintendo 3DS met schermen die 90 procent groter zijn. Het nieuwe systeem wordt gelanceerd op 28 juli, en maakt de entertainmentbeleving van gebruikers nog een stuk meeslepender. Zo mooi en intens heb je je spellen en videocontent nog nooit beleefd op een draagbaar systeem. Ondanks de toevoeging van het grotere scherm, wil Nintendo dat het systeem nog steeds voor een redelijke prijs wordt verkocht. Om deze reden, en omdat zoveel fans al een eerder draagbaar systeem van Nintendo hebben, wordt er geen AC-adapter bij het systeem geleverd.

De Nintendo 3DS XL heeft een aangepaste vorm en is verkrijgbaar in Silver + Black, Red + Black en Blue + Black. De batterij van het nieuwe systeem houdt het langer vol dan die van de originele Nintendo 3DS, en het systeem wordt geleverd inclusief een 4 GB SDkaart, waar gebruikers diverse content op kunnen bewaren, zoals downloadbare spellen en video s uit de Nintendo eShop.

- 90 procent grotere schermen t.o.v. de 3DS.
- Inclusief 4 GB geheugenkaartje.
- Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.

Niet meer beschikbaar

Tijdelijk niet mogelijk De Nederlandse overheid heeft besloten om alle niet-essentiële winkels voorlopig te sluiten. Daardoor kunnen we je helaas niet meer verwelkomen in onze winkels in Nederland. Uiteraard blijft onze webshop wel open.
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Ontvang 550 coins & unlock een badge met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Ontvang 550 coins ,unlock een badge en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 28/7/2012
EAN 45496500788

Game Trailers