De Nintendo DS Lite, de kleinere, strakkere versie van de Nintendo DS, combineert actie op twee schermen met interactie door middel van een touchscreen. De speler wordt zo getrakteerd op een unieke spelervaring. Het systeem is ook voorzien van draadloze communicatietechnologie. Hierdoor kunnen spelers samen met hun vrienden multiplayerspellen spelen of met de in het systeem ingebouwde software PictoChat berichtjes en tekeningen naar elkaar sturen.

- Nieuw, modern design
- Ongeveer 20% kleiner dan de huidige Nintendo DS, bovendien is de DS Lite een heel stuk minder zwaar.
- Nieuwe LCD schermen van een veel hogere kwaliteit
- DS schermen zijn vergelijkbaar met het scherm van de PSP en de GameBoy Micro.
- Speelt nog steeds alle Nintendo DS & GBA games.
- Nieuwe stylus, iets groter en steviger dan de vorige.
- Inclusief game Brain Training.

Brain Training

Brain Training biedt je enkele snelle en simpele denkoefeningen om je hersenen jonger te maken. Het niveau van je denkvermogen wordt in deze game namelijk in leeftijd uitgedrukt, waarbij 20 jaar het beste niveau is.

Deze game biedt je handschrift- en stemherkenning! Zo kunnen de oefeningen dus snel en makkelijk ingevuld worden! De oefeningen bestaan uit de simpelere wiskundige en taalkundige oefeningen. Het is vergelijkbaar met een fitnessclub, maar dan voor je brein en denkvermogen! Bepaal zelf hoeveel tijd je er in wil steken en op welke manier!

Ook de liefhebbers van Sudoku-puzzels komen in deze game aan hun trekken! Brain Training bevat namelijk een honderdtal Sudoku-puzzels die op hun beurt ook handschriftherkenning bevatten! Eindelijk kan je dus je favoriete puzzels spelen alsof je ze op papier speelt!

Niet meer beschikbaar

Bestellen voor winkelafhaling momenteel niet mogelijk Het is momenteel niet mogelijk om een bestelling voor winkelafhaling te plaatsen. Het is wel mogelijk een bestelling voor thuislevering te plaatsen
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Ontvang 550 coins & unlock een badge met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 20 euro
  • Ontvang 550 coins ,unlock een badge en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

Releasedatum 30/10/2008
EAN 45496443351