Fallout Shelter - The Board Game - Fantasy Flight Games

Fantasy Flight Games en Bethesda nodigen je uit om ondergronds een mooiere toekomst te creëren voor iedereen, met Fallout Shelter: The Board Game. Het is een nieuw bordspel voor 2-4 spelers, gebaseerd op de populaire game!

Bommen zijn gevallen, maar een halve kilometer onder de grond in jouw Vault-Tec bunker woont een bloeiende en vrolijke gemeenschap - tot de onverwachte dood van je Opzichter. Nu is het aan jou en je mede officieren om je Vault Dwellers veilig, productief en tevreden te houden. Strijd tegen andere spelers om te zien wie de Dwellers kan inspireren en gelukkig maken, om zo verkozen te worden tot de nieuwe Opzichter.

In Fallout Shelter speel je als een van de officieren in je eigen Vault. Bevorder het geluk van de Vault Dwellers, terwijl je hen veilig houdt van de radiatie en gedrochten van de Wasteland die buiten je utopie op je wachten. Verdeel taken onder je Dwellers, beheer de voorraden en houd iedereen veilig van verschillende dreigingen. Onthoud vooral dat de officier die de Dwellers het gelukkigste maakt hun harten wint voor de verkiezing van Opzichter!

Notify Me
Uitverkocht voor thuislevering Blijf op de hoogte wanneer dit product weer leverbaar is.
Tijdelijk niet mogelijk De Nederlandse overheid heeft besloten om alle niet-essentiële winkels voorlopig te sluiten. Daardoor kunnen we je helaas niet meer verwelkomen in onze winkels in Nederland. Uiteraard blijft onze webshop wel open.
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank of mobiel via je bank app
  • Gratis verzending vanaf 30 euro
  • Spaar coins, unlock badges en ontvang korting met Game Mania XP (meer info)
  • Betaal veilig online via je eigen bank

Productspecificaties

EAN 841333110765