Kom naar een uniek Wolfenstein Youngblood launch event

Speel de game als eerste en scoor exclusieve goodies!

Game Mania Utrecht is op donderdag 25 juli the place to be voor alle Wolfenstein-fans! Je krijgt namelijk de kans om als eerste de nieuwe game Wolfenstein Youngblood in co-op mode te spelen met een vriend of vriendin. Bovendien ontvangen de eerste dertig bezoekers een exclusief T-Shirt en hebben we voor alle bezoekers ook unieke posters die je zomaar meekrijgt, voor niks!

Wil jij erbij zijn? Dat kan!

Kom alleen, of met een vriend(in) op donderdag 25 juli naar Game Mania Utrecht (Hoog Catharijne). Het event start om 20:00 uur. Er zijn snacks & drankjes voorzien en de toegang is helemaal gratis. LET OP! Je moet 16 jaar of ouder zijn om toegang te krijgen tot het event!

Vecht samen tegen het naziregime in Wolfenstein Youngblood

In de alternatieve tijdlijn van de Wolfenstein-reeks werden de Nazi’s aan het einde van de Tweede Wereldoorlog niet verslagen en namen ze langzaam maar zeker heel de wereld over. In het nieuwste deel, Youngblood, ga je er in de jaren 80 op uit om Parijs te bevrijden van dit gespuis. Dat doe je niet zoals gebruikelijk met BJ Blazkowicz als hoofdpersonage, maar met zijn tweelingdochters Jess en Soph. In de singleplayer bestuur je één van de dames terwijl de ander door de computer wordt bestuurd, maar het is nu voor het eerst in de franchise ook mogelijk het hele spel in coöp te spelen! Maak de Nazi’s met de grond gelijk dankzij krachtige power armor en spectaculaire wapens.

preorder

Pre-order nu!


Wolfenstein Youngblood ligt in de winkel vanaf vrijdag 26 juli en als je de game nu reserveert ontvang je de Deluxe Edition voor de prijs van de normale game. Deze editie bevat de game, een buddy pass (nodig een vriend uit om de game volledig samen te spelen in co-op – Kan gebruikt worden voor meerdere vrienden!) en het Cyborg Skin Pack.

PlayStation 4 Xbox One
Nintendo Switch PC

Wolfenstein Youngblood Inruilactie