Win vette prijzen met het spelen van je favoriete games!

Schrijf je in voor de Kayzr Game Mania League en bij Esports Nederland!

Een PS4 of Nintendo Switch winnen door je favoriete games te spelen? Het kan! Met Kayzr en Esports Nederland kan jij deze en nog vele andere vette prijzen in de wacht slepen door je gaming skills online te bewijzen.

Kayzr en Esports Nederland zijn online platformen die in het leven zijn geroepen om gamers over de hele Benelux te verbinden. Ben je competitief ingesteld en ben je erop uitgekeken om je buurjongen of broertje te verslaan? Meld je dan aan, speel matches van je favoriete game en hark punten binnen! Hoe beter je presteert, hoe meer je verdient. En die punten kan je uiteraard inwisselen voor waanzinnige prijzen.

Kayzr is al een vrij bekend platform onder competitieve gamers, en nu hebben zij de handen ineengeslagen met Esports Game Arena (waar onze enige echte Game Mania Zone zit!) om ook het platform Esports Nederland op te richten. Beide platformen werken nagenoeg hetzelfde, met kleine verschillen. Uiteraard kan je van beide gebruikmaken!

Speel mee in de Game Mania League op Kayzr!

Momenteel kun je meedoen aan een spannende competitie op Kayzr, powered by Game Mania! In de Game Mania League speel je matches in Fortnite, Call of Duty: Modern Warfare, FIFA 20 of Super Smash Bros. Ultimate. De bedoeling is om zoveel mogelijk potjes te spelen, want daarmee verdien je tickets. In de Kayzr Lotterij kan je jouw verdiende tickets vervolgens inzetten op prijzen. Hoe meer tickets je inzet, hoe groter de kans is dat je wint. Easy peasy!

Hoe werkt het precies?

Meedoen aan de competities is heel simpel. Maak simpelweg een account aan op Kayzr, koppel jouw favoriete games aan je profiel, en je kunt al starten met spelen. 

Ben je bijvoorbeeld een ongeslagen koning in Call of Duty? Meld je dan aan bij deze league en je wordt automatisch gematcht met een andere speler. Je krijgt alle benodigde informatie, zoals de gamertag van je tegenstander, vanzelf te zien. Na het afronden van jullie match voeren jullie in wie er gewonnen heeft. Je ontvangt allebei een ticket en afhankelijk van hoe hoog je eindigt in het klassement, krijg je er nog veel meer!

De Game Mania League loopt nog tot en met 22 mei en je kunt iedere dag meespelen in de leagues van Call of Duty, FIFA 20, Fortnite en Super Smash Bros. Ultimate. Bekijk hier alle beschikbare competities binnen de league. Er is geen tijd verbonden aan de competities, dus je kunt meedoen wanneer het jou uitkomt! Uiteraard zijn er buiten de league ook nog vele andere toernooien te spelen met andere games waar je ook prijzen mee kan winnen.

De te winnen prijzen variëren van cadeaubonnen voor Game Mania tot consoles tot knuffels, dus er zit voor iedereen van elk niveau wel iets tussen. Benieuwd geworden? Neem snel een kijkje!

Meld je aan voor de Hero League bij Esports Nederland!

Onze vrienden van Esports Game Arena in Alphen aan den Rijn bieden al ruim een jaar een plek aan waar gamers samen kunnen komen om gezellig samen te eten, winkelen en natuurlijk gamen. Nu kan dat ook digitaal via hun nieuwe online platform: Esports Nederland!

Met dit platform kan jij het in je eentje, of samen met je vrienden, opnemen tegen andere fanatieke gamers en daarmee e-points verdienen. Die e-points wissel je daarna in voor prijzen, die zonder bijbetaling of verzendkosten naar je worden opgestuurd. Een droom die uitkomt voor iedere gamer, toch?

Je kan jezelf bewijzen in games als Dota 2, Overwatch, Fortnite, FIFA, Mario Kart, Hearthstone, Rainbow Six Siege, Rocket League en nog véél meer. De werkwijze is identiek aan die van Kayzr, dus je bent binnen no-time aan de slag. Meedoen is bovendien helemaal gratis en er zijn prijzen voor gamers van alle niveaus, van toffe gaming gear tot tegoedkaarten tot consoles! Of bewijs je Mario Kart-skills in de TOPdesk Hero League en ga voor een vette geldprijs…

Wat is de Hero League?

De Hero League is de ultieme Mario Kart-competitie en jouw kans om een held te zijn. In de Hero League race je tegen andere spelers en zorg je dat je als echte held op nummer 1 eindigt. Want alleen dan verdien je eeuwige roem èn maak je kans op de prijzenpot van wel 500 euro! Met zo’n bedrag kun je je game-uitrusting flink upgraden! Dit bedrag ontvang je natuurlijk alleen door te winnen, dus er zit nog maar één ding op. Meld je gratis aan en gooi alles in de strijd om op nummer 1 te eindigen! Kijk hier voor alle wedstrijddata en meer informatie.

Om mee te kunnen doen aan de TOPdesk Hero League heb je alleen een Esports Nederland account nodig. Ga naar toernooien en schrijf je in voor het allereerste TOPdesk Hero League toernooi op 29 april en laat zien wat je waard bent! Zien we je op het circuit?


Kortom: er is geen reden meer om je deze zomer thuis te vervelen. Pak je muis en toetsenbord of je controller er bij en stel je gameskills op de proef in de Kayzr Game Mania League of bij Esports Nederland! Je hoeft echt geen professionele eSporter te zijn om in de prijzen te vallen, maar misschien ontdek je wel een geheim talent van jezelf 😉. Veel succes, en onthoud: stay safe and keep on gaming!