Win een Ghost Recon Breakpoint goodiepakket!

Update: De winnaar is bekend!

Het is eindelijk zover: Ghost Recon Breakpoint is uit! Trek je modderlaarzen maar alvast aan en hou wat pleisters bij de hand, want in deze game zijn het niet alleen de genadeloze Wolves die je het leven zuur maken, maar ook het landschap zelf. Verstop je in de modder om ongezien te blijven, scout de omgeving met je drones en sla genadeloos toe met een welgemikte Sync Shot van jou en drie vrienden. Ghost Recon Breakpoint is de ultieme multiplayergame waarbij samenwerking en tactiek de sleutel zijn tot overwinning!

Voor de echte Ghosts onder jullie geven wij in samenwerking met Ubisoft onderstaand goodiepakket weg! In dit pakket vind je een t-shirt (L), trui (L), sleutelhanger, USB-stick, pet én Pocket Charger Knife van Ghost Recon Breakpoint! Met deze uitrusting ben je helemaal klaargestoomd voor je missie op het eiland Auroa.

Wil jij dit Ghost Recon Breakpoint goodiepakket winnen? Beantwoord de volgende vragen!

De wedstrijd is gesloten. Iedereen bedankt voor jullie deelname. We maken binnenkort de winnaar bekend!

Bestel Ghost Recon Breakpoint bij Game Mania en je ontvangt een gratis upgrade naar de Auroa Edition! Deze editie bevat XP-boosters en Skell Credits-packs die je een voorsprong geven aan het begin van je avontuur, het Sacred Land Pack met een extra missie en het mêleewapen Ritual Karambit. Pre-orders ontvangen gratis een handige Pocket Charger Knife om al je smartdevices op te laden (op=op!), een poster en het Sentinel Corp. Pack met speciale voertuigen en wapens!

PlayStation 4
Auroa Edition
Xbox One
Auroa Edition

Ontdek alle Ghost Recon Breakpoint
edities en inruilacties!

Wedstrijdreglement

Het onderstaand reglement is van toepassing op de Ghost Recon Breakpoint goodiepakket-wedstrijd van Game Mania.

  • Artikel 1: De Organisator - De Wedstrijd wordt georganiseerd door Game Mania (hierna te noemen: de Organisator).
  • Artikel 2: Voorwaarden - De deelname aan deze wedstrijd staat open voor personen die in België en Nederland wonen. De persoonlijke gegevens van de Deelnemers zullen worden bewaard en worden elektronisch verwerkt in overeenstemming met de Europese voorschriften voor de bescherming van de privacy met betrekking tot de verwerking van persoonlijke gegevens. U heeft altijd het recht om de door u verstrekte informatie in te kijken, te verbeteren of aan te passen. Daartoe stuurt u een schriftelijk verzoek naar het bovengenoemde adres.
  • Artikel 3: Looptijd van de Wedstrijd - Begin van de Wedstrijd: 3-10-2019. Einde van de Wedstrijd: 13‐10‐2019 18:00. De winnaar wordt uiterlijk op 23-10-2019 op de hoogte gebracht.
  • Artikel 4: Deelname - Om te kunnen deelnemen aan de Wedstrijd moet de Deelnemer via het formulier antwoord geven op de schikkingsvraag. Enkel bij het invullen van correcte gegevens is deelname geldig.
  • Artikel 5: De prijs - De winnaar krijgt als prijs een Ghost Recon Breakpoint goodiepakket. De prijs kan niet worden vervangen door een geldbedrag of willekeurig welke andere compensatie. De Organisator kan, indien hij daar buiten zijn wil om door omstandigheden toe gedwongen is, elke prijs door een vergelijkbare en gelijkwaardige prijs vervangen.
  • Artikel 6: De Winnaar - De winnaar wordt op basis van de schikkingsvraag gekozen. Bij vermoeden van fraude, behoudt Game Mania zich het recht een deelname ongeldig te verklaren.
  • Artikel 7: Wetgeving - De algemene voorwaarden zijn onderhevig aan de Belgische wetgeving, en worden geïnterpreteerd en uitgevoerd conform het Belgisch recht. Alle eventuele geschillen die hieruit voortvloeien of verband houden met deze wedstrijd, en welke niet in der minne kunnen opgelost worden, zullen worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter.
  •