Win de super exclusieve Days Gone influencer kit!

Haal je motor maar uit de garage en zorg dat je startklaar bent, want nog maar een paar nachtjes slapen en we mogen de verscheurde, verrotte wereld van Days Gone verkennen. Als Deacon kruip je in het zadel van je stalen ros en probeer je te overleven in het woeste landschap, terwijl je uit de klauwen van de gruwelijke Freakers probeert te blijven. Heb jij het in je om de verschrikkingen van deze gebroken wereld te overleven? Mogelijk kun je wel wat hulp gebruiken in de vorm van onderstaande extreem gelimiteerde Days Gone influencer kit (er zijn er maar vijf in de hele Benelux!)... En wij hebben goed nieuws: je kunt deze gewoon winnen bij Game Mania!

Voorproefje van de inhoud 👀

Wat moet je doen om te winnen?

Beantwoord simpelweg de vragen in het formulier hieronder en je maakt kans! Wees wel snel, want de wedstrijd loopt tot dinsdag 16 april 18:00.

Hint: De antwoorden op de eerste twee vragen kun je vinden in de unboxing video hierboven en in onze hands-on preview van de game ;-).

preorder

Pre-order nu!


 

Heb jij de game al gereserveerd? Pre-order de game nu bij Game Mania en ontvang bij release een DLC-pakket met de Drifter Crossbow Early Unlock, de Gas Tank Upgrade, de Nitrous Upgrade en de Shroud Upgrade! Ga je voor de Special Edition, dan krijg je naast de game ook nog eens een vette steelbook, een digitale en fysieke artbook en soundtrack en een hele zwik aan DLC om zowel Deacon als je motor zombieapocalyps-ready te maken. Als kers op de taart ontvang je ook nog een dynamisch thema om je PS4 mee uit te rusten! Bekijk de twee verschillende edities in detail door hieronder te klikken.

Days Gone
Standaard Editie
Days Gone
Special Edition

Wil jij de Days Gone Influencer Kit winnen? Beantwoord de volgende vragen!

De wedstrijd is afgelopen en het is niet meer mogelijk om mee te doen. Bedankt voor jullie deelname! De winnaar is gecontacteerd.

Wedstrijdreglement

Het onderstaand reglement is van toepassing op de Days Gone Influencer Kit Giveaway wedstrijd van Game Mania.

  • Artikel 1: De Organisator - De Wedstrijd wordt georganiseerd door Game Mania (hierna te noemen: de Organisator).
  • Artikel 2: Voorwaarden - De deelname aan deze wedstrijd staat open voor personen die in België en Nederland wonen. De persoonlijke gegevens van de Deelnemers zullen worden bewaard en worden elektronisch verwerkt in overeenstemming met de Europese voorschriften voor de bescherming van de privacy met betrekking tot de verwerking van persoonlijke gegevens. U heeft altijd het recht om de door u verstrekte informatie in te kijken, te verbeteren of aan te passen. Daartoe stuurt u een schriftelijk verzoek naar het bovengenoemde adres.
  • Artikel 3: Looptijd van de Wedstrijd - Begin van de Wedstrijd: 12-4‐2019. Einde van de Wedstrijd: 16‐04‐2019 18:00. De winnaars worden uiterlijk op 23-04-2019 op de hoogte gebracht.
  • Artikel 4: Deelname - Om te kunnen deelnemen aan de Wedstrijd moet de Deelnemer via het formulier antwoord geven op de schikkingsvraag. Enkel bij het invullen van correcte gegevens is deelname geldig.
  • Artikel 5: De prijs - De winnaar krijgt als prijs een Days Gone Influencer Kit. De prijs kan niet worden vervangen door een geldbedrag of willekeurig welke andere compensatie. De Organisator kan, indien hij daar buiten zijn wil om door omstandigheden toe gedwongen is, elke prijs door een vergelijkbare en gelijkwaardige prijs vervangen.
  • Artikel 6: De Winnaar - De winnaar wordt op basis van de schikkingsvraag gekozen. Bij vermoeden van fraude, behoudt Game Mania zich het recht een deelname ongeldig te verklaren.
  • Artikel 7: Wetgeving - De algemene voorwaarden zijn onderhevig aan de Belgische wetgeving, en worden geïnterpreteerd en uitgevoerd conform het Belgisch recht. Alle eventuele geschillen die hieruit voortvloeien of verband houden met deze wedstrijd, en welke niet in der minne kunnen opgelost worden, zullen worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter.
  •