Wij gingen drie uur lang hands-on met DOOM Eternal

en het was 🔥🔥🔥

Vorige week trotseerde onze eigen Sofie de winterse kou in Berlijn om niets minder dan DOOM Eternal voor jullie uit te testen! De temperatuur zakte weliswaar onder nul, maar onze speelsessie zette ons in vuur en vlam! Bethesda blaast op spectaculaire wijze nieuw leven in de DOOM-franchise en brengt de demonen dit keer naar aarde. De genadeloze actie waar de serie bekend om staat is waar mogelijk nóg bruter geworden en de enige echte Doom Slayer heeft nog meer trucjes tot zijn beschikking om korte metten te maken van het helse gespuis. Bekijk snel onze gameplaybeelden om het zelf te ontdekken, en schakel daarna over naar de recap waarin Sofie en Philip de game bespreken!

Hands-on bespreking van Sofie en Philip

Hoor van Doom Slayerin Sofie zelf hoe het was om DOOM Eternal drie uur lang te beleven terwijl ze de game en alle nieuwe features met Philip bespreekt!

DOOM Eternal hands-on gameplay

Bekijk de gameplaybeelden die we mochten opnemen en aanschouw hoe onze eigen streaming-godin Sofie "Raxis" een spoor van afgeslachte demonen achter zich laat!

Pre-order DOOM Eternal nu!

Releasedatum: 20 maart voor PS4, Xbox One en pc, later dit jaar voor Nintendo Switch

Door Doom Eternal alvast te pre-orderen, ontvang je gratis een downloadcode voor de complete game Doom 64 en het Reap en Tear Pack met daarin extra’s voor de game!

Er komen daarnaast twee speciale edities van Doom Eternal beschikbaar. Allereerst is er de Deluxe Edition. Hierin zit een Demonic Slayer-skin, een geluidspakket om het geluid van de klassieke Doom-wapens toe te voegen aan de game en de Year One-seizoenspas waarmee je toegang krijgt tot diverse uitbreidingen. De luxe Collector’s Edition bevat ook al het bovenstaande, alsmede een replica van de Doom Slayer-helm die je echt kunt dragen, een speelbare casetteband (en downloadcodes) met de soundtracks van Doom 2016 en Doom Eternal, een steelbook, een lithografie en een loreboek met artwork van de game.

DOOM Eternal

DOOM Eternal

PS4, Xbox One, pc

Ook beschikbaar:
Deluxe Edition
Collector's Edition