Releasedatum Animal Crossing: New Horizons & DOOM Eternal

Belangrijke informatie over de release

Vanwege de sluiting van onze fysieke shops in verband met Covid-19 (coronavirus), vanaf donderdag 19 maart, hebben wij beslist om de verkoop van zowel Animal Crossing: New Horizons als DOOM Eternal vanaf morgen, woensdag 18 maart, van start te laten gaan.

Alle klanten die een pre-order op Animal Crossing: New Horizons en/of DOOM Eternal in de winkel hebben geplaatst ontvangen een sms-bericht met daarin informatie over hoe laat je je game(s) in je Game Mania-winkel kan komen ophalen. Dit geldt ook voor de Animal Crossing Nintendo Switch-console.

Klanten met een pre-order die willen deelnemen aan de software inruilactie van Animal Crossing: New Horizons en/of DOOM Eternal kan morgen met zijn of haar games in onze winkels terecht. De inruilactie op de Animal Crossing Nintendo Switch-console is helaas geannuleerd om de tijdsduur dat elke afzonderlijke klant in de winkel staat te beperken.

Woensdagavond blijven al onze winkels uitzonderlijk open tot 19.00u.

Woensdag verwachten we een erg drukke dag in onze winkels. We vragen jullie met aandrang om zorg te dragen voor jezelf en onze collega’s in de winkels. Hou dus voldoende afstand van elkaar en gebruik zoveel mogelijk elektronische betaalmiddelen. Keep calm and game on!

Alle klanten die een pre-order via de webshop geplaatst hebben zullen hun exemplaar van Animal Crossing: New Horizons en/of DOOM Eternal op woensdag of ten laatste donderdag via thuislevering ontvangen.

Heb je momenteel nog geen pre-order op Animal Crossing: New Horizons en/of DOOM Eternal en je wil deze topgames alsnog spelen? Plaats dan een pre-order via onze webshop en wij zullen je bestelling zo snel mogelijk aan huis leveren. Bovendien hoef je voor elke bestelling vanaf €20 geen verzendkosten te betalen.

Antwoorden op veelgestelde vragen zijn hier te vinden.

💛 Stay safe and keep on gaming! 💚

- Het Game Mania-team

Doom slayer Isabelle Game Mania