Race mee in één van onze toernooien!

 

 Denk jij de beste Mario Kart speler te zijn van jouw regio? Doe de proef op de som en kom naar een van onze Mario Kart 8 Deluxe toernooien deze zomer!

 

Summer of Mario Kart! Schrijf je nu in voor een van onze Mario Kart 8 Deluxe Toernooien! 

Banner Mario Kart

Schrijf je in en ga de uitdaging aan! Je hoeft zelfs geen eigen Nintendo Switch mee te nemen!

 

Deze zomer organiseert Game Mania in 5 verschillende winkels een grootschalig Mario Kart 8 Deluxe toernooi! Houd dus een plaatsje vrij in je agenda, schrijf je in via onderstaand formulier en test je vaardigheden tegen andere spelers uit jouw regio!

Heb jij nog geen Nintendo Switch console? Geen probleem! Wij zullen games en consoles beschikbaar stellen zodat iedereen de kans krijgt om mee te doen!

Om zoveel mogelijk mensen kans te geven om mee te doen, zal elk toernooi op een zaterdag gehouden worden en om 14:00 beginnen. Details worden per toernooi via e-mail aan de deelnemers verzonden voor aanvang van het toernooi.

LET OP: Ben je niet ingeschreven maar wil je toch meedoen? Kom dat dan ruim voor aanvang van het toernooi in de winkel melden!

Ben jij de beste karter van het toernooi? Dan ga je naar huis met een gratis game naar keuze als prijs! De tweede plaats krijgt een Game Mania waardebon van €25.

Toernooi-data en locaties

22 juli 2017 (22/07/2017) - Game Mania Maastricht

29 juli 2017 (29/07/2017) - Game Mania Tilburg

12 augustus 2017 (12/08/2017) - Game Mania Delft

19 augustus 2017 (19/08/2017) - Game Mania Apeldoorn 

26 augustus 2017 (26/08/2017) - Game Mania Almere

 

Inschrijvingen

Inschrijvingen verlopen via onderstaand formulier. Spelers kunnen zich inschrijven voor één of meerdere toernooien. Elk toernooi heeft een maximaal aantal deelnemers van 54 racers. Bij inschrijving zal je ten laatste twee dagen voor het toernooi een bevestigingsmail krijgen. 

 

Spelregels

Elk toernooi zal bestaan uit maximaal 54 deelnemers. Deze 54 deelnemers worden vervolgens verdeeld over 9 voorrondes van 6 spelers. In elke groep zullen de twee spelers met de hoogste scores doorgaan naar de volgende ronde zodat er weer 3 groepen van 6 spelers zijn voor de tussenrondes. Uit elke groep van de tussenrondes gaan vervolgens weer de twee spelers met de hoogste scores door naar de finaleronde.

Alle races zullen op 150cc gespeeld worden. In de voorrondes en de tussenronde zullen er telkens 4 races worden gereden. De finale bestaat uit 6 races. 

De speler met het hoogste puntenaantal aan het eind van de finale wint het toernooi!

 

Prijzen

1e plaats: een gratis game naar keuze!

2e plaats: een Game Mania waardebon t.w.v. €25!