Koop een Gamers4Life voucher en steun KiKa Kinderen Kankervrij!

En maak ook nog eens kans op geweldige prijzen

Gamers4Life is een initiatief van Game Mania om gamers te engageren om van alles rond gaming te doen voor het goede doel, want wij gamers zetten graag een leven in voor anderen ;). Alle opbrengsten hiervan binnen Nederland worden geschonken aan Stichting Kinderen Kankervrij - afgekort KiKa. Op deze manier kan KiKa meer onderzoek en activiteiten financieren op het gebied van kinderkankerbestrijding - en dat is hard nodig!

Dit jaar heeft #Gamers4Life in totaal € 51.971,- ingezameld voor KiKa en het Kinderkankerfonds!

Lees alles over onze acties

Waarom KiKa?

Jaarlijks krijgen ruim 550 kinderen in Nederland kanker. Op dit moment geneest 75% van deze kinderen. Dat moet en dat kán beter. KiKa strijdt ervoor om dit percentage te verhogen naar 95%. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Wat doet KiKa?

KiKa is het enige goede doel in Nederland dat onderzoek doet naar álle vormen van kinderkanker. Het ingezamelde geld wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek in Nederland en ondersteuning van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. Dit is het grootste onderzoeks- en zorgcentrum in Europa voor kinderen met kanker. Hier werken de beste artsen, onderzoekers en andere specialisten samen om ervoor te zorgen dat kinderen met kanker de beste behandeling krijgen. Met jouw steun en die van anderen kan KiKa tientallen onderzoeken financieren en zo het overlevingspercentage van kinderen met kanker te verhogen.

Wat heeft KiKa al bereikt?

Dankzij de hulp van donateurs en vrijwilligers heeft KiKa intussen al 137,5 miljoen euro beschikbaar gesteld voor o.a. wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker en zelfs de bouw van een onderzoekscentrum in het Prinses Maxima Centrum. Neem hier eens kijkje naar welke geweldige onderzoeken KiKa al heeft gefinancierd! KiKa heeft dus al enorm veel goeds gedaan, maar nog altijd sterft 25% van de kinderkankerpatiënten - en dat is te veel.

Door een Gamers4Life voucher te kopen van €2 steun jij KiKa in hun missie om kinderen met kanker te helpen en maak je kans op geweldige prijzen!

Een voucher kun je eenvoudig hier op de website bestellen, of in een van onze winkels. Uiteraard ben je vrij om meerdere vouchers te kopen, want alle steun is welkom! En met iedere voucher die je koopt maak je kans op geweldige prijzen, zoals een PlayStation 4 Pro 1TB 500 Million Limited Edition of Nintendo Switch. Waar wacht je dus nog op? Pak die voucher!

Wil jij een extra steentje bijdragen aan KiKa? Zet een eigen Games4Life actie op! Begin bijvoorbeeld je eigen stream-marathon, knutsel leuke gehaakte figuren of bak Mario-koekjes en verkoop ze voor het goede doel! Kijk snel op de website van Gamers4Life voor meer informatie en inspiratie!