Stem en help Game Mania een character te kiezen!

Het More personage is gekozen

Bij Game Mania is gaming niet gewoon 'part of the job'. Nee, gaming zit in onze hart en nieren! Stap een van onze winkels binnen, browse de website of bezoek een van de vele events die we organiseren en de passie voor alles wat met videogames te maken heeft, is simpelweg niet te missen! Zo kun je bij ons terecht voor al je gamegerelateerde vragen, bouwen we de gezelligste feestjes, zorgen we voor de tofste pre-order goodies en zetten we de sterkste inruildeals op!

Toen dachten we: waarom beelden we al die toffe aspecten van Game Mania niet uit in de vorm van game-characters?

De voorbije weken hebben jullie volop gestemd op vier characters. De eerste beeldt onze Expertise over games uit, en de tweede is ons Connectie-personage en als derde hebben jullie voor een Reward-draak gekozen.

Expertise
Expertise
Connectie
Connectie
Reward
Reward

Deze personages gaan we snel verder ontwikkelen! Afgelopen weekend is het vierde en laatste character door jullie gekozen. Onze More-merchant vervoegt het team van bijzondere Game Mania personages! Binnenkort zullen jullie de vier personages vaker tegenkomen binnen Game Mania. 

Ontmoet het More personage:

More
More

 

We willen jullie alvast bedankt voor jullie enthousiaste stemmen en om ons te helpen deze personages te kiezen. Willen jullie de verdere ontwikkelingen blijven volgen? Houd dan deze pagina of onze Facebook-pagina in de gaten om niets te missen!