Stem en help Game Mania een character te kiezen!

Welk personage beeldt onze Expertise het beste uit?

Als je regelmatig onze winkels bezoekt, is het je vast al opgevallen: al onze stores zijn uniek, maar onze vurige passie voor games is in iedere winkel te vinden! Heb je een brandende vraag over een game, keuzestress over welke console je moet kopen of kom je niet verder in Pokémon? Al onze medewerkers doen niets liever dan hun gaming expertise met jullie delen. Want wat is er leuker dan van je hobby je werk maken?

Wij vinden die kennis over gaming een belangrijk onderdeel van de service die Game Mania biedt. Dus we kregen het idee om onze gaming expertise te vertalen naar een icoon of figuur. We zoeken dus een herkenbaar personage dat meteen de gedachte oproept: 'Game Mania, die gaan het weten!'

Maar daarvoor hebben we jullie hulp nodig. Of beter gezegd: jullie expertise! We hebben namelijk vier ontwerpen gemaakt en we willen je vragen om het best passende personage voor ons uit te kiezen. Dat kun je doen door te stemmen met een van de vier emoji's op Facebook. Klik gewoon op de Facebook-post hieronder en dan kun je daarna je stem uitbrengen. Het ontwerp dat maandag de meeste stemmen heeft gaan we uitwerken en zul je daarna overal gaan terugzien waar onze gaming expertise uitblinkt!

UPDATE: Bedankt voor al jullie stemmen! We hebben een duidelijke winnaar! Kom vrijdag snel terug naar deze pagina, want dan mogen jullie stemmen op onze tweede character!