GRATIS ULC FREESTYLE PACK CODE

Steep

Cruise in de gigantische open wereld van de Alpen en Alaska, waar de poeder altijd vers is en je run nooit eindigt. Trotseer en overwin 's werelds meest legendarische bergen op je ski's, in je wingsuit, op je snowboard of met je paraglide. Ga solo of spring in de actie samen met andere spelers. Neem je meest waanzinnige stunts op en deel ze met de hele wereld. Daag je vrienden uit om jouw uitgekozen lijnen te rijden en toon je beste tricks en je meest epische crashes met de wereld.

De berg is er voor jou om te ontdekken. Dus klik je vast, hou je klaar en spring in de actie! 

Rijd op jouw manier

Navigeer in de open wereld in alle vrijheid en maak je eigen pad. Jij beslist op welke manier je deze enorme speeltuin aan bergen verkent.  
- Kies uit vier unieke manieren om de berg af te gaan: ski, wingsuit, snowboard of paraglide. 
- Scheur door besneeuwde terreinen en dichte wolken, ontdek verborgen plekjes of aanschouw gewoon alle pracht die de Alpen en hooglanden van Alaska te bieden hebben.

Beleef onvergetelijke momenten met anderen

Deel spannende, adrenalinevolle ervaringen met andere spelers. 
- Ontmoet naadloos andere spelers en kies ervoor om ze te volgen of om samen te spelen. 
- Vorm een groep met je vrienden en voer samen de meest waanzinnige stunts uit. Je kan zelfs de verschillende disciplines mixen om samen de meest creatieve tricks uit te voeren. 
- Daag je vrienden uit om je persoonlijke records te verslaan, je zelfgecreëerde lijnen te proberen of je scores te verbeteren.

Neem deel aan een heleboel verschillende uitdagingen 

Bewijs dat jij de koning van de berg bent door unieke en spectaculaire uitdagingen aan te gaan die jouw vaardigheden op de proef stellen.  
- Neem deel aan specifieke uitdagingen per sport, zoals Big Air, Proximity Flying of Forest Slaloms. 
- Strijd met je vrienden en de community in elke uitdaging, dankzij de leaderboards. 
- Beleef epische avonturen tijdens het afdalen, ontdek meer over de geheimen van de berg en beleef unieke momenten.

Deel alles

Denk je dat jouw rit of trick het delen waard is? Herbeleef geniale momenten en uitdagingen en deel je herhalingen op alle sociale media. Elke keer je een nieuwe lijn vindt op de pistes, creëer je een 'one-of-a-kind' run die gezien en beleefd kan worden door jouw vrienden online. Herbeleef je meest spectaculaire runs, magistrale valpartijen en je wildste stunts. Kies de ideale camerapositie, afspeelsnelheid en tempo om de perfecte post te maken en de wereld uit te dagen om het beter te doen. 

Naast de Alpen, zullen spelers ook indrukwekkende gebergtes in Alaska kunnen doorkruisen (als gratis update beschikbaar na release)

 

 

 

 

STEEPFREESTYLE PACK

 

Laat je beste moves zien met een Freestyle Board en Kristalheldere outfit.

 

Game Mania mag gratis codes weggeven voor deze STEEP FREESTYLE ULC
Wat je hiervoor moet doen is simpel, klik op onderstaande button en volg de instructies op het scherm. 
De code die je ontvangt kan je inlossen via www.steepgame.com/redeem.

Wees er snel bij, de codes zijn beperkt en op is op! 

Let op, op sommige smartphones zal de code van 16 tekens niet volledig worden weergegeven. Om de volledige code te zien dien je de smartphone te kantelen naar landscape mode.  

 

 

 

Pre-order Steep nu op PlayStation 4 of Xbox One

 

 

Afbeeldingen