Speel als een van de eersten de game!

 

Beleef als één van de eersten de gruwelen van Resident Evil Vll - Biohazard in het Resident Evil Vll Lock-In event bij Game Mania!

Resident Evil fans, houd 14 januari 2017 maar vrij in je agenda! Op deze dag organiseert Game Mania in de winkel in Utrecht een huiveringwekkend evenement waar een select gezelschap* de kans krijgt om een exclusieve pre-release demoversie van de game in de winkel te spelen! Zowel de PSVR-versie als de normale versie van de game zullen speelbaar zijn. 

Dat is nog niet alles! Alle bezoekers gaan naar huis met een gave magazine en een exclusieve Resident Evil VII poster

Heb jij zenuwen van staal? Schrijf je dan snel in! 

*Iedereen kan zich inschrijven en maakt zo kans om deel te nemen aan het evenement. Details worden verder in dit artikel uitgelicht.

Resident Evil VII - Biohazard

Bestrijd het kwaad!

Resident Evil 7 Biohazard luidt een nieuw tijdperk in voor de Resident Evil reeks en opent een deur naar een angstaanjagende horror-ervaring. De game vindt plaats na de dramatische gebeurtenissen in Resident Evil 6. Als speler betreed je een sinister huis op een plantage in hedendaags landelijk Amerika. Voor het eerst in de reeks ervaar je de ‘survival horror’ vanuit een eerste-persoon-perspectief en voel je de verstikkende atmosfeer aan den lijve terwijl je op verkenning gaat in het huis. Elke stap op het uitgebreide, sinistere landgoed kan je laatste zijn. Bereid je voor op de meest intense Resident Evil ooit.

 

  • Open de deur naar een nieuw horror tijdperk met Resident Evil VII op PlayStation 4, Xbox One, Windows PC en PlayStation VR
  • Terug naar de roots – Resident Evil 7 Biohazard grijpt terug naar de iconische gameplay van de reeks inclusief verkenning, puzzels en een verstikkende spanning en brengt al deze elementen naar een nieuw niveau voor een volledig nieuwe horror-ervaring
  • Gemaakt met RE Engine – De nieuwe grafische engine van Capcom combineert een baanbrekende audio-ervaring met visuele technieken die zorgen voor een fotorealistische look
  • Meeslepende, bloederige horror – Ervaar de horror zelf dankzij het nieuwe eerste-persoon-perspectief
  • Beleef de game nog intenser dankzij de compatibiliteit met PlayStation VR op PlayStation 4

 

Durf jij het aan? Schrijf je dan nu in voor het evenement! 

Het evenement

Datum: 14 januari - van 19:00 tot en met 21:00.

Locatie: De Game Mania in Utrecht, Hoog Catharijne Godebaldkwartier 57.

Wat: Een exclusieve hands-on sessie met de pre-release versie van de game. Deze is nog nergens eerder publiekelijk speelbaar geweest! 

 

Wat moet je doen?

  • Schrijf je in voor het evenement door een mail te sturen naar Social@Gamemania.eu met als onderwerp 'Resident Evil Vll'. Vermeld verder duidelijk je naam en klantenkaartnummer. Let op, je dient 16 jaar of ouder te zijn! 
  • Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wacht niet te lang met inschrijven. De inschrijvingen zullen door ons gecontacteerd worden met een bevestiging van deelname. 

 

Afbeeldingen