Kom op 6 februari naar de Pokémon TCG Sword & Shield Nachtopening bij Game Mania Utrecht

Scoor toffe goodies en speel vanaf release!

Hey Pokémon Trainers!

Jullie hebben de Galar-regio al verkend in Pokémon Sword & Shield voor Nintendo Switch, maar vanaf 7 februari komt de nieuwste generatie Pokémon eindelijk ook naar de Pokémon Trading Card Game! Het is de eerste nieuwe uitbreiding van het kaartspel sinds Sun & Moon, wat betekent dat de Pokémon TCG voor het eerst in drie jaar een enorme verandering ondergaat. Een beter moment om in te stappen is er niet!

Kun jij echt niet wachten tot je de achtste generatie Pokémon voor de eerste keer uit een booster pack kunt halen? Dan hebben we feestelijk nieuws!

Speciaal voor Pokémon TCG: Sword & Shield organiseert Game Mania een nachtopening op 6 februari bij Game Mania Utrecht!

Alle Pokémon-fans zijn op 6 februari vanaf 23:30 welkom bij Game Mania Utrecht en om klokslag middernacht openen de deuren en kunnen de meest toegewijde Pokémon Trainers de Pokémon TCG: Sword & Shield items komen ophalen! En dat is niet alles, want we geven samen met The Pokémon Company ontzettend gave items weg!

Ontvang een exclusieve gesigneerde Giant Pokémon-kaart!

Ben jij één van de eerste twintig aanwezigen die een Pokémon TCG: Sword & Shield-product koopt, dan ontvang je één van de twee exclusieve Giant Pokémon Cards. En daar stopt het niet, want deze twintig Giant Cards zijn gesigneerd door niemand minder dan dé Pokémon Trading Card Game creators: Atsushi Nagashima en Kitano Yuji! Laten we hopen dat Team Rocket het niet heeft gehoord!

Scoor een goodiebag!

De eerste 75 aanwezigen zullen een toffe Pokémon Trading Card Game goodiebag ontvangen met daarin leuke spullen, waaronder een Pokémon Plush keychain, een exclusieve promokaart van Snorlax en nog veel meer. Zorg er dus voor dat je er op tijd bij bent!

Ga op de foto met Pikachu!

Ook de enige echte Pikachu komt naar de Game Mania en jij kan met hem op de foto! Zorg ervoor dat je tussen 23:45 en 00:15 je ogen openhoudt in onze eigen Game Mania "Wild Area", want dan komt onze lifesize Pikachu tevoorschijn! 😍

Trainer Tips!

Breng je eigen kaarten mee om te ruilen en je Switch om samen Pokémon Sword & Shield te spelen! Pokémon Go heb je als het goed is al in je broekzak zitten 😉. Neem natuurlijk ook je vrienden mee, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Meer weten over Pokémon kaarten?

Misschien heb je vroeger wel Pokémon-kaarten geruild, maar nog nooit het echte kaartspel gespeeld. Pokémon-kaarten lenen zich uitstekend voor het verzamelen, maar het spel zelf is ook ontzettend leuk en bovendien makkelijk te leren! Wij hebben hier alle basisregels bij elkaar verzameld.

Reserveer alvast

Zeker zijn dat je naar huis gaat met jouw favoriete Pokémon TCG-producten? Reserveer ze alvast bij Game Mania Utrecht en alles zal voor je klaarliggen tijdens de nachtopening. Klik simpelweg op "Afhalen in winkel" en selecteer Game Mania Utrecht, en jouw reservering wordt verwerkt!
Pokemon TCG Sword Shield Elite Trainer Box

Elite Trainer Box

Zacian- of Zamazenta-editie

8 boosters, 65 card sleeves, 45 energy kaarten en nog veel meer!

Pokémon TCG - Sword & Shield - Team Deck

Team Deck

Cinderace, Inteleon of Rillaboom

Speelbare deck van 60 kaarten

Pokémon TCG - Sword & Shield - Ponyta Booster 3 Pack

Booster 3 Pack

Ponyta of Morpeko

1 promokaart, 3 booster packs, 1 munt

Pokémon TCG - Sword & Shield - Checklane

Checklane

Wooloo of Gossifleur

1 promokaart, 1 booster pack, 1 munt

Pokémon TCG - Sword & Shield - Sleeved Booster

Booster Pack

Bevat 10 kaarten

Bekijk alle Pokémon TCG - Sword & Shield producten!